OPPO planerar att böta utlÀckare av Reno-telefoner gör omkring Rs 50 lakh

OPPO planerar att böta utlÀckare av Reno-telefoner gör omkring Rs 50 lakh

“Företaget strĂ€var efter att vidta rĂ€ttsliga Ă„tgĂ€rder mot Ă„terförsĂ€ljare som lĂ€ckt ut den kommande Reno-telefonen, medan de anstĂ€llda kommer att behöva hosta upp 500 000 RMB”

OPPO Reno har varit det mest efterlÀngtade flaggskeppet pÄ senare tid tack vare de mÄnga lÀckage och rapporter som skapar tillrÀckligt med surr. En nyligen pÄstÄdd falllÀckage av handenheten visade en konstigt designad kilformad pop-up selfie-kamera tillsammans med LED-blixt och ett hörsnÀcka. Medan vi har sett företaget reta ett förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 93,1 procent, trippel bakre kamera instÀlld pÄ baksidan, lyckades det hÄlla pop-up selfiemekanismen under omslag, sannolikt att hÄlla det en överraskning för LanseringshÀndelse. Men det hÀnde inte och av samma anledning vidtar OPPO nu rÀttsliga ÄtgÀrder mot den ursprungliga kÀllan till lÀckan.

OPPO Reno

I ett internt memo frÄn OPPO som delas pÄ webben mÄste varumÀrket specificera att den ursprungliga kÀllan till lÀckan mÄste betala böter pÄ 500 000 RMB (~ 75 000 $ eller 51 lakh). Inte sluta dÀr, företaget begÀr en fullstÀndig rapport och ett Ätagande att inte dela nÄgra ytterligare detaljer om de nya kommande produkterna. Det förvrÀnger ocksÄ rÀttsliga ÄtgÀrder mot ÄterförsÀljare och butikschefer som i första hand delade informationen.

Med OPPO som förföljer rÀttsliga ÄtgÀrder mot lÀckan kan det ha bekrÀftat popup-designen. Rendering avslöjar ocksÄ telefonens bakpanel med en vertikalt inriktad dubbelkameramodul och LED-blixt. Den kan komma med en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen eftersom det inte finns nÄgon utskÀrning för den pÄ baksidan. Men renderingen visar dubbla bakre kameror, vilket betyder att det kan vara den avancerade varianten i Reno-serien. Handenheten kommer sannolikt att lanseras i flera varianter som börjar med en prisvÀrd modell som gungar Snapdragon 710 SoC, medan det bÀsta alternativet drivs av Snapdragon 855 SoC. OPPO Renos lanseringsevenemang Àr planerat till 10 april, sÄ vi Àr bara en vecka kvar för att fÄ mer information direkt frÄn OPPO. SÄ hÄll dig uppdaterad för fler uppdateringar.