OPPO presenterar sin första smarttelefon pÄ skÀrmen den 26 juni pÄ MWC Shanghai

OPPO presenterar sin första smarttelefon pÄ skÀrmen den 26 juni pÄ MWC Shanghai

“OPPO: s reklambild visar en smartphone som markerar kameran i displayen, placerad i mitten”

Tidigare denna mĂ„nad demopade OPPO kameratekniken pĂ„ skĂ€rmen som syftar till att uppnĂ„ en riktig helskĂ€rmslösning. Den visade en prototypluren med kameramodulen inbĂ€ddad under skĂ€rmen, i mitten. Även om demonstrationen inte avslöjade bildkvaliteten eller dimensionerna, ger den en rĂ€ttvis uppfattning om hur den fungerar. Eftersom det Ă€r i ett tidigt skede av utvecklingen vĂ€ntades lanseringen av en sĂ„dan produkt inte förrĂ€n nĂ€sta Ă„r. Nu, överraskar alla, har OPPO lagt upp en teaserbild som bekrĂ€ftar att den kommer att vara nĂ€rvarande vid Mobile World Congress 2019 Shanghai-utstĂ€llningen den 26 juni. Kampanjbilden visar ocksĂ„ en smartphone som markerar sensorn i displayen, placerad i mitten, motsvarande prototypen som den demo.

OPPO

Hittills har leverantörer förlitat sig pÄ olika typer av skÄror, popup-skjutreglage för att uppnÄ en nÀstan kant-till-kant-design. Men den kommande OPPO-mobilen, med sin frÀmre kamera, bör vara den första som erbjuder en riktig helskÀrmslösning. Men OPPO har Ànnu inte avslöjat nÄgra andra detaljer, och Àven om det kan visa upp kameratekniken pÄ skÀrmen vid evenemanget, kanske produkten inte Àr kommersiellt tillgÀnglig direkt.

Med OPPO: s vice president Brian Shen som bekrÀftar att bilderna pÄ skÀrmen inte kommer att vara pÄ samma nivÄer som en vanlig modul förvÀntas en viss kvalitetsförlust. Bortsett frÄn OPPO arbetar Xiaomi och Samsung ocksÄ med sin egen displaylösning. Men med det senaste meddelandet har OPPO verkligen ett försprÄng i tÀvlingen. Vi borde veta mer information nÀsta vecka.