OPPO R19 lÀckte teasertips till bakkamera pÄ 48 megapixel och pop-up selfie shooter

OPPO R19 lÀckte teasertips till bakkamera pÄ 48 megapixel och pop-up selfie shooter

“Den lĂ€ckta OPPO R19-teasern föreslĂ„r att smarttelefonen ser ganska ut som OPPO F11 Pro”

OPPO: s R-serie smartphones, som tillgodoser premiumsegmentet, uppdateras ganska snabbt. R15 blev officiell i mars förra Ă„ret och följdes snart av R17 i augusti. Nu har en teaser för nĂ€sta modell i serien – OPPO R19 – lĂ€ckt ut online. Teaseren avslöjar designen av den kommande OPPO R19-smarttelefonen, tillsammans med en nyckelfunktion som kommer att skapa lite spĂ€nning för den kommande handenheten.

motstÄnd r19

GÄr genom teasern, det Àr tydligt att OPPO gÄr med popup-kamerainstÀllningen i R19. Eftersom det inte finns nÄgon synlig frontkamera kan vi sÀkert anta att detta blir OPPOs första telefon med den Vivo NEX-liknande pop-up selfie-shootern; för övrigt kommer samma funktion ocksÄ till Vivo V15 Pro i Indien. Den andra funktionen som bekrÀftas av teasern Àr en bakre 48-megapixelspelare; Det ÄterstÄr dock att se om det blir Samsungs GM1-sensor eller Sonys IMX-sensor. Dessutom visar teasern en dubbelkamerainstÀllning pÄ telefonen som visas ovan som fÄr oss att tro att detta kan vara en vanlig OPPO R19. R19 Pro kan ha en trippelkamera som liknar OPPO R17 Pro (recension).

Affischen liknar otroligt OPPO F11 Pro lÀckt teaser som vi förde exklusivt till dig förra veckan. Den enda skillnaden Àr frÄnvaron av den bakre fingeravtryckslÀsaren pÄ R19-affischen. DÀrför ska domar reserveras tills vi ser nÄgot frÄn ett officiellt OPPO-konto. Tidigare lÀckor har antytt att bÄde OPPO R19 och OPPO F11 kommer att rocka en popup-kamera, en bakre fingeravtryckslÀsare och ColorOS 6.0 baserat pÄ Android Pie.

[Previous Story]Topp 5 kamera smartphones prissatta till mindre Àn 10 000 Rs

[Next Story]Samsung Galaxy S10 Flipkart-listningssidan gÄr live