OPPO R19-smarttelefonen kommer inte i Är, bekrÀftar företaget VP

OPPO R19-smarttelefonen kommer inte i Är, bekrÀftar företaget VP

“OPPO R19 förvĂ€ntades tidigare vara en eftertrĂ€dare till OPPO R17-smarttelefonen och ryktas att den skulle lanseras i början av 2019”

OPPO: s smartphone i mellanklassen i R-serien kanske inte fÄr en uppdatering i Är. Företagets vice vd Shen Yiren Brian har bekrÀftat den Weibo (Kinas Twitter) att det inte kommer att finnas nÄgon OPPO R19-smartphone nÀr som helst snart. Det verkar konstigt eftersom handenheten har varit in och ut ur ryktfabriken under de senaste veckorna. Senast kom en teaser av OPPO R19 för att avslöja förhöjd selfie-kamera, fingeravtryckssensor pÄ displayen och en jÀttestor primÀrkamera pÄ 48 megapixel.

OPPO-R19_thumb.png

Yiren Brian avslöjade inte vilken smartphone som kommer att fylla tomrummet om OPPO R19 inte kommer. Naturligtvis finns det alltid chansen att en R19 Pro-modell kan slĂ€ppas i Ă„r, men det Ă€r bara ren spekulation just nu. R-serien har varit mellanklassutbudet frĂ„n varumĂ€rket och den senaste versionen var OPPO R17 och OPPO R17 Pro (recension) smartphones. Intressant Ă€r att serien ocksĂ„ ger oss en rĂ€ttvis uppfattning om vad OnePlus nĂ€sta telefon kommer att se ut, eftersom den senare hĂ€mtar den till sin nĂ€sta flaggskeppssmartphone. Naturligtvis stöds de tvĂ„ företagen – liksom Vivo – av samma moderbolag, BBK Electronics.

OPPO F11 Pro

Förutom R-serien arbetar OPPO för nĂ€rvarande i en ny smartphone i F-serien, som sannolikt kommer att kallas F11 Pro. En teaser av handenheten delades nyligen som visar telefonen med tunna ramar och en pop-up selfie kamera smartphone. I en serie svar pĂ„ det kinesiska sociala nĂ€tverket avslöjade Yiren Brian att den upphöjande selfie-kameramekanismen skulle drivas till tillvĂ€xtmarknader. Noterat Ă€r att handenheten redan Ă€r pĂ„ vĂ€g till Indien – OPPO har dock Ă€nnu inte bekrĂ€ftat lanseringsdatumet.

NÀr vi talar om specifikationerna förvÀntas OPPO F11 Pro skryta med en 48-megapixel primÀr kamera. Den förhöjda selfie-kameran Àr tippad för att levereras med en 32-megapixelspelare. Under huven kommer handenheten enligt uppgift att rocka en avancerad MediaTek SoC parat med 6 GB RAM och 128 GB anvÀndarutökbart lagringsutrymme. Det kan finnas i tvÄ fÀrgalternativ med en lutningsfÀrg och en prislapp pÄ 25 000 Rs. Det Àr allt vi vet hittills.