OPPO Reno att flagga 93,1 procent förhĂ„llande mellan skĂ€rm och kropp och ‘inga hĂ„l’, sĂ€ger företaget VP

OPPO Reno trippel-bak kamera specifikationer avslöjade

“OPPO Reno kommer i sex varianter inklusive en Lamborghini Edition som förvĂ€ntas komma med 50W Super VOOC 4.0 snabb laddningsstöd för 5.000 mAh batteri”

OPPO: s kommande flaggskeppsenhet som heter Reno sÀgs ha ett högt förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 93,1 procent. För tvÄ dagar sedan, pÄ Weibo, Shen Yiren, har VP för OPPO skryt om den hÀr imponerande funktionen hos den hÀr enheten, vilket antyder att den hÀr enheten kommer med en tunn ramdesign. Dessutom har han i ett separat inlÀgg retat att det inte kommer att finnas nÄgra hÄl pÄ framsidan eller baksidan av smarttelefonen. Men för tillfÀllet Àr detta faktum varken bekrÀftat, och vi kan inte vara sÀkra pÄ exakt vad det hÀnvisar till eftersom Weibo och Google Translating-funktionen inte kunde avslöja mycket.

OPPO_Reno

Genom att följa tidigare lÀckor och teasers kommer OPPO Reno att bli officiellt den 10 april. Handenheten Àr instÀlld pÄ att ha en dynamisk AMOLED-skÀrmpanel. Handenheten har ocksÄ dykt upp pÄ Kinas 3C-certifieringsplattform för tre dagar sedan. 3C-listan har bekrÀftat att telefonen kommer med VOOC-snabbladdningsstöd. Utöver detta Àr det rykten om att OPPO Reno-serien kommer att innehÄlla sex varianter med en Delux Lite-modell, en Lamborghini Edition, alla med en annan processor, RAM och lagringskombinationer.

Innan detta publicerade Yiren tvÄ fotografier pÄ Weibo som har klickats av OPPO Reno. Dessa fotografier har framhÀvt förmÄgan hos Renos optiska konfiguration, sÀrskilt 48MP huvudlins tillsammans med stöd för upp till 10x hybridzoom. Bortsett frÄn det förvÀntas enheten ha tredubbla bakre kameror och kommer att dra kraft frÄn Qualcomm Snapdragon 855-processorn. Batteriet sÀgs ha en kapacitet pÄ 4065 mAh och Lamborghini-varianten ryktas ocksÄ ha en 50 W Super VOOC 4.0 snabb laddning för 5.000 mAh batteri.

OPPO Reno

Vissa rapporter tyder ocksÄ pÄ att OPPO Reno 5G-varianten kommer att utrustas med Snapdragon X50-modemet. Alla dessa spekulationer gör att enheten Àr vÀrt att se upp för nÀr den blir officiell i april.