OPPO Reno-kameraprover i standardutgÄva visar dess bildförmÄga

OPPO Reno-kameraprover i standardutgÄva visar dess bildförmÄga

“OPPO Reno sĂ€gs vara tillgĂ€nglig i minst 3 varianter med olika processorer”

OPPO lanserar en ny smartphone den 10 april och har aktivt delat teasers för telefonen pÄ Weibo. Den kinesiska tillverkaren kommer att slÀppa sin senaste Reno-serie vid ett evenemang i Kina. Vi har sett flera Ätergivningar och falllÀckage för telefonen, vilket avslöjade telefons design och funktioner. Företaget har ocksÄ lagt upp kameraprov frÄn toppvarianten för att visa upp kamerans prestanda och zoomfunktioner.

Nu har OPPOs vice ordförande Shen Yiren Brian lagt upp nÄgra fler kameraprov pÄ Weibo. Men den hÀr gÄngen tillhör proverna standardutgÄvan av Reno-smarttelefonen. Standardversionen av telefonen kommer sannolikt inte att ha en zoomkamera och förvÀntas anvÀnda Snapdragon 710-chipset. I kameravdelningen sÀgs det ha en primÀr sensor pÄ 16 megapixel, som skulle vara ihopkopplad med en djupenhet pÄ 5 megapixlar. Kolla in exempelbilderna nedan.

Kameraproverna som publiceras online verkar ha en hel del detaljer, levande fÀrger och skÀrpa. Du kan ocksÄ se att bokeh-effekten Àr ganska bra och naturlig. Det ser ut som att telefonen kan ta riktigt bra foton i gott ljus, vilket Àr fantastiskt. Om dessa bilder verkligen tas direkt frÄn standardvarianten och inte har berörts pÄ nÄgot sÀtt, sÄ Àr det bra.

Den översta varianten av OPPO Reno kommer att ha en trippel-bakre kamerainstÀllning med zoomkamera för periskop. Den kommer att ha en primÀrkamera pÄ 48 megapixlar och kameraproverna frÄn den hÀr modellen ser bra ut. Zoomen Àr ungefÀr densamma som vi har sett pÄ nya Huawei P30 Pro. OPPO var först med att visa upp den 10x förlustfria zoomen pÄ MWC i Är och tar nu Àntligen den till telefoner. Denna variant sÀgs drivas av Snapdragon 855-processorn. Det kommer ocksÄ att finnas en annan variant med MediaTek Helio P70-chipsetet. Vi vet sÀkert den 10 april nÀr OPPO avslöjar telefonerna officiellt.

[Previous Story]Realme U1-priset i Indien sÀnkte igen, börjar nu pÄ 9999 Rs

[Next Story]Facebook tar felaktigt bort nÄgra av Mark Zuckerbergs offentliga inlÀgg