OPPO Reno kan vara exklusivt tillgängligt via Flipkart online

OPPO Reno 10x zoom med Snapdragon 855 SoC och 10x hybridzoomkamera lanserades i Indien

“OPPO Reno levereras med en sj√§lvh√∂jande selfie-kamera, Snapdragon 710 SoC, 6,4-tums AMOLED-sk√§rm och k√∂r Android 9.0 Pie”

OPPO: s Reno-serie presenterades i Kina förra månaden i tre varianter РOPPO Reno, Reno 10x Zoom Edition och Reno 10x Zoom Edition 5G. Företaget planerade att lansera serien i Indien den 28 maj. Nu, före det officiella evenemanget, listas standard Reno på Flipkarts sida för flaggskeppssidan, vilket tyder på att den kan vara exklusiv för e-handelsjätten online. Pris- eller tillgänglighetsinformation avslöjas dock inte för tillfället. Eftersom teaserbilden bara visar den vanliga Reno med den dubbla bakre kamerainställningen, kanske den förstklassiga Reno 10x Zoom Edition inte lanseras i landet omedelbart. Det är troligt att Renos 5G-variant inte kommer att finnas tillgänglig på den indiska marknaden.

OPPO Reno

För att komma ihåg har OPPO Reno en 6,4-tums OLED-full HD + -skärm med 19: 5: 9 bildförhållande och Gorilla Glass 6-lager. Den drivs av en Qualcomm Snapdragon 710 oktakärnprocessor med Adreno 616 GPU. Handenheten finns i tre RAM- och lagringskonfigurationer Р6 GB + 128 GB, 8 GB + 128 GB och 8 GB + 256 GB. Den stöder Android 9.0 Pie med ColorOS 6.0.

När det gäller optik vaggar telefonen dubbla bakre kameror som består av en primär Sony IMX586-sensor med LED-blixt, f / 1.7-bländare, PDAF och en 5MP sekundär skytt med f / 2.4-bländare. På framsidan finns en 16MP snapper med 79,3 graders vidvinkelobjektiv för selfies och videor. Den har en fingeravtryckssensor på displayen för biometrisk säkerhet, högupplöst ljud och Dolby ATMOS-ljud. Anslutningsalternativen inkluderar Dual 4G VoLTE, dual-band WiFi, Bluetooth 5, GPS / GLONASS, NFC och USB type-C. Ett 3.765mAh-batteri med VOOC 3.0-stöd för snabb laddning driver telefonen.

Vi är där vid lanseringen och ger dig alla uppdateringar om OPPO Reno-priset i Indien, specifikationer och tillgänglighet, så fortsätt titta på utrymmet.