OPPO Reno nya teaser belyser dubbla texturerat glas tillbaka

OPPO Reno nya teaser belyser dubbla texturerat glas tillbaka

”OPPO Renos nya teaser avslöjar standardutgĂ„van av glasbaksida med en dubbel struktur. Handenheten har en Snapdragon 710 SoC, 16MP primĂ€r sensor och en 5MP djupenhet. ”

OPPO Reno Ă€r förmodligen sĂ€songens mest efterlĂ€ngtade flaggskepp tack vare hype-byggnaden kring den. Företaget har slĂ€ppt Ă€nnu en teaserbild före morgondagens lansering och den hĂ€r gĂ„ngen visar teaserbilden glaset tillbaka med en dubbel texturfinish. Handenheten kan ses med en blank linje lĂ€ngs bakpanelen för OPPO-mĂ€rket. Eftersom telefonen har en dubbel bakre kamerainstĂ€llning tror vi att den nya teasern tillhör Renos standardvariant. OPPO hĂ€vdar att man anvĂ€nder “AG matt slipningsprocess som kombinerar matt och glans pĂ„ ett enda glasstycke för att göra fĂ€rgen mer kĂ€nslig” (enligt den översatta texten).

OPPO Reno

Toppmodellen av OPPO Reno kommer att drivas av Snapdragon 855 flaggskeppsuppsÀttning och kommer sannolikt att kallas OPPO Reno 10x Zoom. Eftersom handenheten handlar om kameran kommer den att innehÄlla en 48MP Sony IMX586-primÀrsensor, en 13MP 10x förlustfri zoomtelefonsensor och en 8-megapixel ultra-bred tredje sensor. Företaget har ocksÄ retat kamerafunktionerna med exempelbilder som tagits frÄn telefonen. Handenheten kommer att packa en 6,65-tums OLED-skÀrm med ett förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 93,1 procent och körs pÄ ColorOS 6.0 baserat pÄ Android 9.0 Pie.

Flaggskeppsmodellen kommer med upp till 8 GB RAM och 256 GB lagringsalternativ. Den kommer att finnas i fÀrgalternativen Svart, BlÄ och Grön. En vietnamesisk tipster hÀvdar att den avancerade Reno-smarttelefonen kan placeras mellan 14 miljoner VND och 15 miljoner VND (cirka 41 500 Rs till 44 500 Rs). Minst tre olika varianter av OPPO Reno förvÀntas lanseras den 10 april. Medan standard Reno-varianten kommer att drivas av Snapdragon 710, kommer Reno Lite att anvÀnda MediaTek Helio P70. Standard Reno-modellen förvÀntas packa en 16-megapixel primÀr sensor, parat med en 5-megapixel djupenhet.

Med lanseringen bara en dag borta behöver vi inte vÀnta för lÀnge för att fÄ veta mer om den mest hypade OPPO Reno-serien. HÄll dig uppdaterad om du vill ha fler uppdateringar.