OPPO Reno-smarttelefons renderade tips om trippel bakre kameror och 10x förlustfri zoom

OPPO Reno trippel-bak kamera specifikationer avslöjade

“Handenheten har en tredubbel kamerainstĂ€llning och pĂ„stĂ„s ha den nya 10x förlustfria zoomgivaren”

OPPO VP Shen Yiren gjorde ett överraskande tillkÀnnagivande igÄr med avslöjandet av den nya Reno-serien (uttalad som Ri-no) pÄ sin officiella Weibo konto. Det behöver inte sÀgas att det fanns ingenting kÀnt om serien eller dess första smartphone eftersom det inte fanns nÄgra lÀckor utöver nÄgra suddiga foton och en video som inte avslöjade mycket. Men vi har nu vÄrt bÀsta utseende hittills pÄ de första renderingarna av den pÄstÄdda Reno-smarttelefonen som kommer att lanseras nÀsta mÄnad.

OPPO Reno

Efter att en videoteaser lÀckt ut igÄr som inte riktigt hjÀlpte mycket, verkar denna HD-rendering nÀstan som den officiella saken och ger oss lite tankevÀckande angÄende den kommande premiumserien. För det första kommer OPPO Reno-smarttelefonen att ha tre kameror. Om du tittar noga har den tredje kameran en fyrkantig utskÀrning vilket kan innebÀra att handenheten har 10 gÄnger förlustfri zoom som demonstrerades vid MWC 2019. Den mörka krickfÀrgen ser ocksÄ bra ut trots att vi inte kan rÀkna ut bygga glas eller metall. Det finns ingen bakre fingeravtryckslÀsare, vilket bara kan betyda att den Àr pÄ framsidan. Trots alla lÀckor bak, finns det fortfarande ingen aning om hur framsidan av OPPO Reno kommer att se ut.

opporeno

NÀr det gÀller specifikationer sÄgs OPPO Reno-smarttelefonen pÄ Bluetooth SIG och Singapores IMDA-certifieringsportal. Bluetooth-listan avslöjade intressant att OPPO Reno hade en Snapdragon 710 SoC och en 6,4-tums Full-HD + -skÀrm. Förutom det finns fortfarande mycket om den nya mystiska serien. Tidigare rykten och lÀckor har antydit en Snapdragon 855 SoC för handenheten och det Àr möjligt att OPPO ocksÄ kan debutera tvÄ varianter med low-end som drivs av Snapdragon 710 SoC. Oavsett lanseringen Àr den 10 april och vi förvÀntar oss att mer spÀnnande officiell sÄvÀl som inofficiell information kommer att komma vÄr vÀg under de kommande veckorna.

[Previous Story]ZTE Blade V10 med 32MP selfie shooter upp för förbestÀllningar; prissÀttning, tillgÀnglighet

[Next Story]Samsung kanske lanserar ett budgetflaggskepp med Snapdragon 855 som Àr billigare Àn Galaxy S10e