OPPO Reno-telefon med Snapdragon 855 bekrÀftat att den har vÀtskekylning av kopparrör

OPPO Reno-telefon med Snapdragon 855 bekrÀftat att den har vÀtskekylning av kopparrör

“OPPO Reno Ă€r planerad att lanseras den 10 april och varianten med Qualcomm Snapdragon 855 SoC kommer med kopparrör flytande kylflĂ€ns“

OPPO Àr planerat att introducera smartphones frÄn varumÀrket Reno vid ett evenemang den 10 april. Registreringen av varumÀrket avslöjar att det kommer att finnas minst fem varianter av Reno och varav en kommer att drivas av Qualcomm Snapdragon 710-processor, vilket bekrÀftas av OPPOs vice president, Shen Yiren Brian. Andra telefoner i serien Àr ryktade för att heta Reno Pro, Reno Plus, Reno Zoom, Reno Lite och Reno Youth. Reno Pro bör drivas av flaggskeppet Snapdragon 855-chipset och nu har företagets VP bekrÀftat att det kommer att innehÄlla en vÀtskekylning av kopparrör.

OPPO Reno

Införandet av vÀtskekylflÀns av kopparrör sÀkerstÀller att det inte blir nÄgra betydande uppvÀrmningsproblem nÀr enheten tas i bruk. Reno-varianten med Qualcomm Snapdragon 710 kan vara Reno Lite eller Reno Youth, och Bluetooth SIG-certifiering avslöjar att den har CPH1917-modellnummer. Handenheten förvÀntas ha en 6,4-tums skÀrm med full HD + -upplösning och kommer utrustad med en 48MP primÀr sensor och en 5MP sekundÀr shooter. Det finns en 16MP-shooter pÄ framsidan. Det kommer att ha vÀrmeledande gel och grafitark för vÀrmeavledning.

Pro-modellen kan ha modellnummer CPH1919 och CPH1921, enligt Bluetooth SIG. Reno Pro Àr ryktet att ha en 6,65-tums full HD + -skÀrm med ett förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 93,1 procent. Handenheten har en tredubbla bakre kamerainstÀllning med 48MP + 8MP + 13MP-sensorer pÄ baksidan och en 16MP framÄtvÀnd skytt. Reno Pro körs pÄ ColorOS v6.0 UI som Àr baserat pÄ Android 9.0 Pie. CPH1921 kan vara 5G-varianten med Qualcomm X50 5G-modem. Reno Zoom-varianten kan komma med en 10x förlustfri zoom med fokus pÄ kamerafunktioner.

oppo-reno-fyra fÀrger

Med lanseringen som nÀrmar sig behöver vi inte vÀnta lÀnge för att fÄ veta mer information om Reno-mÀrkta smartphones. HÄll dig uppdaterad för mer information.

[Previous Story]PÄstÄdd nubia Red Magic 3 upptÀcktes pÄ 3C-certifieringswebbplatsen med 30W snabbladdning

[Next Story]OnePlus 7-lÀckage upprepar trippelkamera, popup-mekanism