OPPO Reno-telefonen har en tunn haka och VOOC 3.0, men ingen trÄdlös laddning

OPPO Reno-telefonen har en tunn haka och VOOC 3.0, men ingen trÄdlös laddning

“Även om det Ă€r ett flaggskepp kommer OPPO Reno att sakna nĂ„gra avancerade funktioner som Super VOOC och trĂ„dlös laddning”

OPPO: s nya Reno-serie Àr planerad till en debut den 10 april i Kina och medan slÀppdatumet fortfarande Àr kvar i veckor, har mycket information om flaggskeppstelefonens funktioner sipprat ner frÄn officiella kÀllor. Det senaste Àr att OPPO Reno har mycket tunna bottenramar och inte kommer att innehÄlla Super VOOC-laddning trots mellantelefoner som OPPO R17 Pro med samma. OPPO VP Shen Yiren delade en levande bild av Reno sida vid sida med Find X dÀr deras nedre ramar visades tydligt.

oppo-reno-haka-komprimerad

Som framgÄr av bilden Àr OPO Renos bottenramar lika tunna som Find X eller Ànnu mindre. Det har dock inte en böjd skÀrm som Find X. Telefonens övre ram har inte avslöjats Ànnu, och Àr dÀrför fortfarande en spekulationskÀlla. Baksidan har Ä andra sidan varit föremÄl för mÄnga lÀckor och har en trippel kamera inklusive en 10x förlustfri zoomteknik.

Yiren delade ocksÄ i ett separat inlÀgg idag att Reno kommer att innehÄlla VOOC 3.0, som ocksÄ finns i OPPO F11 Pro. Tekniken kommer att minska laddningstiderna med 20,38 procent jÀmfört med VOOC men kommer inte att vara lika snabb som Super VOOC. Reno Àr inte heller kompatibel med trÄdlös laddning. Yiren avslöjade ocksÄ under helgen att Reno kommer att skryta med ett förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 93,1 procent.

Baserat pÄ tidigare info kommer OPPO Reno att ha flera varianter, inklusive ett heltÀckande Lamborghini Edition med Snapdragon 855, 10x förlustfri zoom, 12 GB RAM och 512 GB lagringsutrymme. Det finns ocksÄ en Snapdragon 710-variant och en 5G-version som OPPO slÀpper pÄ lanseringsdagen. Handenheten kommer att finnas i Fog Green, Pink Mist, Night Black och Nebula Purple. Lanseringen Àger rum den 10 april i Kina.