OPPO Reno-telefonen kommer i fyra fÀrgalternativ, avslöjar VP

OPPO Reno trippel-bak kamera specifikationer avslöjade

“OPPO Reno-telefonen kommer i Pink Mist, Night Black och Nebula Purple nyanser, förutom den dimgröna fĂ€rgen vi sĂ„g igĂ„r”

Det har gÄtt ett par dagar sedan OPPO VP Shen Yiren tillkÀnnagav den nya Reno-serien som kommer att debutera i Kina. Sedan dess har OPPO: s officiella konto ocksÄ avslöjat att flaggskeppsserien kommer att debutera den 10 april i landet. Nyheten i serien överraskade alla och förutom de officiella uttalandena, vilken liten info det finns, Àr spekulation och lÀckage. Men OPPO: s VP har idag Ànnu avslöjat nÄgra fler detaljer om fÀrgvarianterna som vi sÄ smÄningom kommer att se pÄ de nya Reno-telefonerna.

uppo reno

Enligt a Weibo inlĂ€gg av Yiren, OPPO Reno kommer att ha fyra nyanser – Fog Green, Pink Mist, Night Black och Nebula Purple. Dessutom kommer dessa fĂ€rger att ha en matt touch istĂ€llet för den blanka ytan vi Ă€r sĂ„ vana vid att se pĂ„ premiumtelefoner. Det officiella inlĂ€gget följdes av en lĂ€cka av Fog Green-varianten av telefonen och det var det första tydliga utseendet pĂ„ smarttelefonens rygg.

Den pÄstÄdda teasern avslöjade en tredubbel kamerainstÀllning och, som det Àr uppenbart, ett 10x förlustfritt zoomobjektiv lÀngst ner. Baserat pÄ aktuell information kommer det att finnas en 48MP primÀr sensor, en sekundÀr teleobjektiv och slutligen ett 10x förlustfritt zoomobjektiv som utgör den tredubbla kamerainstÀllningen.

Det finns ett “Designed by OPPO” -mĂ€rke under kameramodulen och en frĂ„nvaro av en kapacitiv fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ baksidan. En speciell variant av OPPO Reno-handenheten klarade ocksĂ„ IMDA-certifiering i Singapore och Bluetooth SIG som avslöjade en Snapdragon 710 SoC tillsammans med en 6,4-tums Full-HD + -skĂ€rmspanel. Nuvarande rykten antyder dock att smarttelefonen kommer att ha ett Snapdragon 855 SoC, ett 4 065 mAh batteri och köra ColorOS 6.0 anpassad hud.