OPPO Reno-telefonens helskärmsdesign visas i läckt video

OPPO Reno trippel-bak kamera specifikationer avslöjade

“Det √§r fortfarande inte klart om OPPO anv√§nder en popup-kameradesign eller en skjutmekanism f√∂r den fr√§mre kameran”

April håller på att bli en intressant månad med ett antal lanseringar, inklusive OPPOs första smartphone i Reno-serien. Den helt nya serien har retats mycket och trots allt förblir den fulla designen, särskilt fronten, och handenhetens utseende ett mysterium. Det förändras idag med ett videoklipp av den påstådda smarttelefonen som visar handenhetens fram- och baksida. Som vanligt kommer klippet från ett kinesiskt socialt media och visar Reno-smarttelefonen i köttet för första gången. Detta kommer efter att OPPO: s VP delade bilder av alla de fyra färgvarianterna på smarttelefonen igår.

Om vi ‚Äč‚Äčtittar p√• videon √§r det f√∂rsta som √§r v√§rt att notera den helt raml√∂sa sk√§rmen. Att vara en flaggskeppsserie antogs att OPPO skulle anv√§nda en sk√§rml√∂sning som liknar Find X. Vi √§r dock fortfarande inte s√§kra p√• om det √§r en popup-frontkamera d√§r inne eller en skjutmekanism som liknar Find-serien. Det beror p√• att det korta videoklippet inte alls visar den fr√§mre kameran. Det visar dock baksidan som √§r t√§ckt av en plastfolie och visar d√§rf√∂r inte tydligt kamerans sensorer. Det finns ingen fingeravtrycksl√§sare p√• baksidan, vilket inneb√§r att sensorn troligen kommer att visas. Det finns fortfarande ett par veckor kvar innan lanseringsevenemanget, och med tanke p√• l√§ckagehastigheten, kan vi eventuellt se √§nnu mer detaljerade bilder som avsl√∂jar den fullst√§ndiga designen kommer alla detaljer.

OPPO Reno förväntas lanseras också på den europeiska marknaden eftersom EU: s IPO-varumärke beviljade certifiering till fem Reno-moniker. Det verkar som om OPPO kommer att erbjuda ett brett utbud av val till köpare som börjar med en prisvärd Lite-variant med en Snapdragon 710 SoC som går hela vägen upp till en fullblåst Lamborghini Edition med Snapdragon 855. Serien lanseras den 10 april.

[Previous Story]Apple lanserar iOS 12.2, uppdatering av macOS 10.14.4 med News + -integration, nya Animoji-tecken och mer

[Next Story]AirPower-konturen visas i AirPods-boxen för trådlös laddningsväska