OPPO Reno-telefonens kameramodul i periskop-stil bekräftad i marknadsföringsmaterial

OPPO Reno-telefonens kameramodul i periskop-stil bekräftad i marknadsföringsmaterial

“OPPO lanserar OPPO Reno och Reno Lite i ett evenemang i Kina den 10 april.”

OPPO är redo att lansera sitt nya undermärke Reno vid ett evenemang i Kina den 10 april. Ryktfabriken har kört övertid kring de nya enheterna och det finns spekulationer om att så många som fem telefoner skulle kunna lanseras vid evenemanget. Det kommer att finnas en Lite-variant och en standardmodell med periskop-teleobjektiv. Nyligen publicerade telefonmakaren kameraprov från toppvarianten för att illustrera kamerans skicklighet hos toppvarianten. Och nu har samma modell upptäckts i marknadsföringsbannrar i Kina.

OPPO Reno-läckage

Den senaste l√§ckan kommer fr√•n Weibo, d√§r en anv√§ndare har lagt upp en bild av vad som ser ut som marknadsf√∂ringsmaterial h√§ngt fr√•n taket i en butik. Bannrarna visar den dimgr√∂na varianten av smarttelefonen. √Ąnnu viktigare √§r att du kan se den fyrkantiga kameramodulen i teleskopstil under de andra sensorerna. Det ryktas att smarttelefonen kommer att erbjuda upp till 5x optisk och 10x hybridzoom. De andra tv√• kamerorna f√∂rv√§ntas vara en prim√§r 48MP f / 1.8-lins och en 20MP f / 2.6 ultrabred sensor. Lite-varianten ger periskoplinsen en miss enligt spekulationerna.

OPPO Reno

När det gäller de andra specifikationerna för OPPO Reno förväntas smarttelefonen komma med en 6,65-tums full-HD + -skärm med ett förhållande mellan skärm och kropp på 93,1 procent. Handenheten drivs av flaggskeppet Snapdragon 855 SoC tillsammans med 6 GB RAM. Det finns rykten om att företaget också arbetar med en premiumutgåva med 12 GB RAM, som påstås kallas Lamborghini Edition. Tyvärr är inte mycket känt om den varianten för närvarande.

Vi kommer säkert att få veta mer den 10 april, när smarttelefonen blir officiell så håll dig uppdaterad 91mobiler.

[Previous Story]Lenovos vikbara telefondesign avslöjas i nya patentbilder

[Next Story]Här är de 10 bästa teknikföretagen att arbeta på under 2019, enligt LinkedIn