OPPO Reno-telefonens pÄstÄdda fall visar en konstigt designad pop-up selfie-kamera

OPPO Reno-telefonens pÄstÄdda fall visar en konstigt designad pop-up selfie-kamera

“En av Reno-telefonerna har visats ha en kilformad pop-up selfie-kamera och dubbla bakre kameror samt smala ramar i fodralet gör”

OPPO har stÀllt upp ett antal smartphones under den nyligen grundade Reno-serien för att lanseras den 10 april vid ett evenemang i Kina. Erbjudandena har lÀckt ut vid flera tillfÀllen, med en kant-till-kant-skÀrm och upp till tredubbla bakre kameror ryktas ofta. Nu har ett fall av en av de kommande Reno-smartphonesna med en konstigt designad pop-up selfie-kamera dykt upp pÄ SlashLeaks.

oppo-reno-case-renders_1

Rakt av fladdermusen visar bilden att handenheten har smala ramar pÄ alla sidor och inget skÄr. Telefonens överkant verkar ha en kilformad panel som rymmer selfie-kameramodul, tillsammans med LED-blixt och ett hörsnÀcka. Panelen öppnas nÀr du behöver ta selfies och stÀngs annars. Rendering avslöjar ocksÄ telefonens bakpanel, som visas med en vertikalt inriktad dubbelkameramodul och LED-blixt.

oppo-reno-case-renders_2

Vi kan förvÀnta oss att handenheten kommer med en fingeravtryckssensor pÄ displayen eftersom det inte finns nÄgon utskÀrning för den pÄ baksidan. Det Àr vÀrt att nÀmna att detaljerna saknar Àkthet och dÀrför bör behandlas med extrem försiktighet. Specifikationerna för handenheten Àr för nÀrvarande vaga. Med de dubbla bakre kamerorna som visas hÀr kan vi förvÀnta oss att dessa görs av modellerna Reno Lite eller Reno Youth; andra modeller som Àr varumÀrkesmÀrkta av företaget inkluderar Reno Pro, Reno Plus och Reno Zoom.

Under tiden, som nÀmnts ovan, kommer företaget sannolikt att lansera Reno-smartphones i flera modeller. Handenheterna kommer att erbjuda ett brett utbud av val för köpare som börjar med en prisvÀrd modell som gungar Snapdragon 710 SoC, medan det bÀsta alternativet drivs av Snapdragon 855 SoC.