OPPO Reno-telefonens specifikationer, bilder avslöjade via TENAA

OPPO planerar att böta utlÀckare av Reno-telefoner gör omkring Rs 50 lakh

“Oppo Reno-telefonen pĂ„ TENAA har Snapdragon 710, medan Master Lu-varianten drivs av Snapdragon 855 SoC”

Efter en ovÀntad lÀcka som avslöjade sin design och det konstigt designade hacket igÄr, har OPPO Reno dykt upp pÄ TENAA och avslöjade Àntligen mÄnga av sina specifikationer. Certifieringen kommer efter att vissa modeller av den kommande OPPO-serien hittades pÄ IMDA och Bluetooth SIG-portaler under de föregÄende veckorna. Modellerna som dök upp pÄ TENAA idag har modellnummer PCAT00 / PCAM00, men kom ihÄg att detta bara Àr tvÄ varianter. Enligt tidigare lÀckor finns det ett antal andra modeller i serien.

OPPO Reno Snapdragon 710-telefon

NĂ€r vi pratar om modellen som visas pĂ„ den kinesiska certifieringssidan TENAA idag, har handenheten en 6,4-tums AMOLED Full-HD + -skĂ€rm och drivs av ett 3,680 mAh-batteri som ocksĂ„ stöder VOOC 3.0 snabb laddning. Processorn, Ă€ven om dess identitet inte avslöjas, har Ă„tta kĂ€rnor och har en klockhastighet pĂ„ 2,2 GHz. Handenheten har tre varianter – 6 GB + 128 GB, 8 GB + 128 GB och 8 GB + 256 GB. NĂ€r det gĂ€ller storlek och höjd mĂ€ter enheten 156,6 x 74,3 x 9 mm och vĂ€ger 185 gram; handenheten visas i rosa guldfĂ€rg pĂ„ TENAA.

Som vi har lÀrt kÀnna tidigare har OPPO Reno en ganska unik popup-kamera. Den har en kilen popup-mekanism i motsats till den traditionella popup-mekanismen. Detta Àr sÀkert en av de nya designen vi har sett och det kommer definitivt att vÀcka diskussion om OPPO bestÀmmer sig för att hÄlla ett namn. Den bakre kam-eran i OPPO Reno (Snapdragon 710) -varianten har ett 48MP + 5MP-linssystem medan 10x hybridzoom kommer att finnas pÄ Snapdragon 855-versionen.

oppo-reno-master-lu

Under tiden upptrÀdde Snapdragon 855-varianten (CPH1919) pÄ Master Lu, en benchmarkingplattform som mÀter CPU- och GPU-prestanda. Det avslöjar att handenheten har imponerande prestanda som bara kan ses pÄ Snapdragon 855 SoC klockad vid 2,8 GHz. OPPO Reno lanseras den 10 april i Kina.

KĂ€lla 1, 2