OPPO Reno-telefons kameraprestanda och zoomfunktioner visas i nya bilder

OPPO Reno trippel-bak kamera specifikationer avslöjade

“OPPO VP Shen Yiren Brian tog till Twitter för att dela prover som pĂ„stĂ„s visa 10x zoom pĂ„ jobbet, Ă€ven om de fortfarande Ă€r verifierade frĂ„n och med nu”

Ända sedan OPPO lanserade sitt senaste undermĂ€rke Reno har spekulationer gjorts om möjliga specifikationer och andra detaljer om sin första smartphone. Nu, i ett försök att förstĂ€rka intresset för Reno-varumĂ€rket, har OPPO-vice president Shen Yiren Brian tagit till Weibo att lĂ€gga ut fotografier som tydligen har tagits av Reno-mĂ€rkta enheten.

Dessa fotografier markerar till synes den övergripande förmÄgan hos den kommande smarttelefonen, sÀrskilt den 48MP primÀra kamera som den förvÀntas ha, tillsammans med 10x hybridzoom. De tvÄ första fotografierna, som visar landskap i gryning och skymning, pÄstÄs vara oredigerade prover tagna direkt frÄn smarttelefonen i frÄga, men eftersom filerna har delats pÄ sociala medier och genomgÄtt nÄgon form av komprimering Àr det svÄrt att verifiera Àktheten av detta pÄstÄende.

De andra fotografierna försöker under tiden visa upp effekten som det 10x “förlustfria” zoomelementet kommer att ha pĂ„ fotografier. Dessa bilder togs huvudsakligen med vidvinkelkameran och överlĂ€gget visar en del av resultatet som erhölls med hjĂ€lp av zoomkameran. Även hĂ€r Ă„terstĂ„r Ă€ktheten av pĂ„stĂ„endet att bevisas, sĂ€rskilt eftersom bilderna ser ganska mĂ€rkbara ut av sig sjĂ€lva.

PÄ det hela taget verkar fotografierna visa utmÀrkt lugn och vitbalansnoggrannhet, tillsammans med neutrala fÀrgtoner och balanserade mÀttnadsnivÄer. Om det visar sig vara sant kan 10x zoomteknologin vara ett banbrytande tillskott inom fotografering. Utbudet av 48MP bildsensorer kommer sÀkert att bli vanligare framöver, och deras fördelar framgÄr av dessa fotografier. Som tidigare nÀmnts finns det dock inget sÀtt att autentisera om dessa fotografier faktiskt inte retuscherades eller redigerades alls eller om de till och med togs av Reno-smarttelefonen.

Reno-smarttelefonen förvÀntas ha en trippel bakre kamerainstÀllning, Qualcomm Snapdragon 855-processor och ett 4,065 mAh-batteri. Detsamma delades av OPPO-chefen sjÀlv tidigare denna mÄnad, nÀr han retade de markerade funktionerna i en kommande smartphone frÄn OPPO: s stall. Den första Reno-mÀrkta smarttelefonen lanserades den 10 april och OPPO kan se ut att anvÀnda Reno som ett direkt svar pÄ Xiaomis allmÀnt hyllade Pocophone-varumÀrke.