OPPO Reno trippel-bak kamera specifikationer avslöjade

OPPO Reno trippel-bak kamera specifikationer avslöjade

“OPPO Reno kommer att ha 10x optisk zoom tack vare en kamera i periskopstil”

NÀr lanseringsdatumet nÀrmar sig har nya detaljer om OPPO Reno dykt upp online. OPPO lanserar den nya flaggskeppstelefonen den 10 april tillsammans med andra varianter av telefonen. Vi vet redan att smarttelefonen skulle ha en tre-bakre kamerainstÀllning, men vi hade inte specifika detaljer om sensorerna förrÀn just nu. OPPO har nu officiellt meddelat detaljerna via en lista online.

Telefonen Àr redan tillgÀnglig för förbestÀllning online och listan har avslöjat viktiga detaljer om dess kamerainstÀllning. Enligt listan kommer den övre Àndvarianten av telefonen sannolikt att kallas som OPPO Reno 10x Zoom. Kommer till kameraspecifikationerna, kommer telefonen att ha en primÀr 48-megapixel Sony IMX586-sensor, som förvÀntat. Den 10x förlustfria zoom-telefoto-sensorn har en upplösning pÄ 13 megapixlar och det kommer ocksÄ att finnas en 8-megapixel ultrabred sensor.

oppo reno-kamera

Detta Àr kamerainstÀllningen pÄ den översta varianten av OPPO Reno-smarttelefonen. Denna variant kommer att drivas av Snapdragon 855-processorn och kommer med upp till 8 GB RAM och 256 GB internt minne. Lagring och RAM-konfigurationer avslöjades ocksÄ av listan. Du kan vÀlja mellan 6 GB RAM + 128 GB lagring eller 6 GB / 8 GB RAM och 256 GB lagring. Den kommer att finnas i fÀrgalternativen Svart, BlÄ och Grön.

OPPO Reno 10X Zoom-smarttelefonen kommer ocksÄ att ha dubbelfrekvent GPS, vilket bör förbÀttra noggrannheten i tÀta omrÄden som stÀder med mÄnga byggnader runt. Just igÄr avslöjade en lÀcka ocksÄ prissÀttningen för en av varianterna av Reno. Företaget har ocksÄ lagt upp exempelbilder som tagits frÄn telefonen för att frÀmja kamerans prestanda.

Vi förvÀntar oss att företaget avslöjar minst tre olika varianter av telefonen. En av varianterna kommer att drivas av MediaTek Helio P70-chipset, medan en annan modell kommer att anvÀnda Snapdragon 710-processorn. Andra specifikationer för telefonen inkluderar en 6,65-tums AMOLED-skÀrm, en popup-selfie-kamera med en mycket ovanlig mekanism, Android 9.0 Pie-operativsystem med ColourOS 6.0 pÄ toppen och Ultra Clear Night View 2.0.