OPPO Reno Z med MediaTek Helio P90 SoC lanserades i Kina

OPPO Reno Z med MediaTek Helio P90 SoC lanserades i Kina

“Reno Z Ă€r ett mellanklassutbud med en 6,4-tums FHD + -skĂ€rm, en dubbel 48MP + 5MP dubbel bakre kamerainstĂ€llning och ett 4 035 mAh batteri”

För bara ett par dagar sedan introducerade OPPO sin senaste Reno-smarttelefon som heter Reno Z i Europa. Telefonen anlÀnde med Qualcomms octa-core Snapdragon 710-processor. Nu har OPPO presenterat en ny variant av Reno Z-handenheten med MediaTeks Helio P90-chipset pÄ sin hemmamarknad, Kina. Telefonen har anlÀnt som en av de första smartphonesna som anvÀnder den nya 12nm MediaTek SoC.

OPPO Reno Z ny modell

OPPO Reno Z MediaTek Helio P90 utgÄva pris

BĂ„de 6 GB + 256 GB och 8 GB + 128 GB varianter av OPPO Reno Z har prissatts till 2499 RMB (~ 25 000 Rs). Telefonen finns i fyra attraktiva fĂ€rgvarianter – Star Purple, Extreme Night Black, Coral Orange och Bead White. Handenheten Ă€r tillgĂ€nglig för förbestĂ€llningar i Kina och kommer att sĂ€ljas frĂ„n 6 juni.

OPPO Reno Z MediaTek Helio P90 utgÄva specifikationer

Den nya OPPO Reno Z i Kina erbjuder samma uppsÀttning specifikationer som den europeiska varianten, förutom en annan SoC och ett nÄgot större batteri. Telefonen har ett vattendroppskÀr ovanför skÀrmen för att rymma selfie-kameran. Enheten fÄr tillbaka ett glas med en O-Dot-keramikspets för att skydda kameralinsen. Smarttelefonen har en metallram och en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen. Handenheten startar Android 9 Pie-baserade ColorOS 6.0 ur lÄdan och fÄr funktioner som Game Boost 20, Frame Boost och Touch Boost för en förbÀttrad spelupplevelse.

OPPO Reno Z ny modell lila

För att gÄ vidare till de andra funktionerna fÄr OPPO Reno Z en 6,4-tums full-HD + -skÀrm med ett förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 92 procent. Telefonen har en Sony IMX586-kamera pÄ 48 megapixlar pÄ baksidan, tillsammans med en sekundÀr snapper pÄ 5 megapixlar. För selfies har handenheten en 32-megapixel snapper pÄ framsidan med AI-funktioner sÄ att du kan justera sjÀlvportrÀtten.

Den nya OPPO Reno Z: s oktakĂ€rniga MediaTek Helio P90 SOC erbjuder en maximal klockhastighet pĂ„ 2,2 GHz. Telefonen finns i tvĂ„ RAM- och lagringsvarianter – 8 GB + 128 GB och 6 GB + 256 GB. NĂ€r det gĂ€ller anslutning erbjuder smarttelefonen dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth, NFC och A-GPS med GLONASS. Ett 4.035mAh-batteri med VOOC 3.0 20W stöd för snabb laddning kompletterar listan med specifikationer.