OPPO Reno Z-specifikationer, bild och pris lÀckt ut online

oppo-reno-z (1)

“OPPO Reno Z kan vara den första smarttelefonen med en MediaTek Helio P90 SoC, antyder China Telecom-listan”

Medan OPPO: s helt nya Reno-flaggskeppstelefoner precis har slÀppts verkar det som om företaget har en annan telefon i serien, enligt uppgift som heter Reno Z. Bortsett frÄn marknadsföringsnamnet har OPPO Reno Z-specifikationerna och priset ocksÄ avslöjats tack vare en notering pÄ China Telecoms webbplats. Det hÀr Àr första gÄngen vi hör av Reno Z-smarttelefonen, men det Àr inte helt en överraskning eftersom vi vet att OPPO har en massa mobiltelefoner uppstÀllda som en del av Reno-serien.

Enligt en MySmartPrice rapport, som hÀvdar att handenheten Àr samma PCDM10-handenhet som dök upp pÄ TENAA, har OPPO Reno Z listats med en 6,4-tums full-HD + AMOLED-skÀrm med en droppskÄrad design. Smarttelefonen kan vara den första med MediaTek Helio P90 SoC, en oktakÀrnig processor med 2,0 GHz klockhastighet. NÀr det gÀller kamerorna Àr det en 32MP-sensor med tÄrfallet och de dubbla bakre sensorerna bestÄr av en 48MP primÀr lins och en 5MP sekundÀr. Listan föreslÄr ett 3 950 mAh batteri med hjÀlp av VOOC 3.0.

oppo-reno-z (1)

NĂ€r det gĂ€ller design skiljer sig handenheten inte sĂ„ mycket frĂ„n andra OPPO Reno-telefoner förutom att den inte har en popup-kamera. Baksidan har denna rand som gĂ„r ner i mitten med mĂ€rket “Designed by OPPO”. MĂ„tten pĂ„ handenheten Ă€r 157,3 x 74,9 x 9,1 mm och vikten Ă€r 186 gram.

Det som Ă€r mĂ€rkligt Ă€r mĂ€ngden lagring som Ă€r kopplad till 6 GB RAM. Åtminstone enligt denna lista kommer det att finnas en sĂ„dan 6 GB + 256 GB-version. Sedan finns det USB-C, 3,5 mm hörlursuttag och en fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ skĂ€rmen. FrĂ„n vad vi har sett av specifikationerna kommer den hĂ€r handenheten mestadels att vara en mellanklass-smartphone. FĂ€rgalternativen inkluderar Extreme Night Black, Bead White och Coral Orange. Reno Z Ă€r listad med ett pris pĂ„ 2 599 RMB (~ 26 600 Rs), vilket Ă€r lĂ€gre Ă€n Reno Standard Edition.