OPPO Renos fyra fÀrgvarianter avslöjades officiellt

OPPO Renos fyra fÀrgvarianter avslöjades officiellt

“Den nya serien frĂ„n OPPO kommer att bli en avancerad flaggskeppslinje som kommer att sĂ€ljas tillsammans med Find X-serien”

OPPO: s VP, Shen Yiren, som har varit den frÀmsta kÀllan till nyheterna för den kommande Reno-serien, har avslöjat att OPPO Reno kommer i fyra fÀrgalternativ. De avslöjade fÀrgerna Àr Sea Green, Midnight Black, Pink och Nebula Purple. Nu har verkstÀllande direktören ocksÄ delat en bild som visar alla nyanser pÄ nÀra hÄll. Renderna avslöjar ocksÄ den nedre delen av smarttelefonens baksida som har lÀckt tidigare.

oppo-reno-fyra fÀrger

NÀr man tittar nÀrmare pÄ bilden ser de svarta och lila nyanserna ut att ha glans medan de andra tvÄ nyanserna ser dÀmpade ut i jÀmförelse och med en matt finish. Det verkar ocksÄ som om modellerna har en glasbelÀggning, men det Àr bara en spekulation. Bortsett frÄn det finns den nya OPPO-logotypen med en ny typsnittstil. De böjda kanterna pÄ baksidan ska ge Reno en mycket ergonomisk och bekvÀm kÀnsla i handen. Baserat pÄ tillgÀnglig information finns det sÄ mÄnga som sex varianter av serien. Som tidigare info har avslöjat har OPPO en Snapdragon 710-variant, en Snapdragon 855-variant, en 5G-variant, en Lamborghini Edition (med maxade specifikationer) och en prisvÀrd modell av Reno-serien.

Tidigare delade OPPO VP ocksÄ en levande bild av enhetens framsida och jÀmförde de nedre ramarna pÄ Reno med Find X och iPhone XS Max. Baserat pÄ det kan man sÀga att Reno kanske har en av de tunnaste bottenramarna i branschen. Dessutom avslöjade ett nyligen registrerat varumÀrke hos EU: s IPO-byrÄ fem Reno-moniker som antydde fem varianter av serien som sÄ smÄningom skulle kunna debutera pÄ den europeiska marknaden. Dessa var Reno Pro, Reno Plus, Reno Zoom, Reno Youth och Reno Lite. Lanseringen av Reno-serien Àr planerad till 10 april.