OPPO retar prisvärd smartphone med fingeravtryckssensor i Indien i Indien

OPPO New Series Teaser 1

“Den helt nya OPPO-serien spekuleras i att vara en online-exklusiv serie av prisv√§rda smartphones med fingeravtryckssensor p√• sk√§rmen”

OPPO har länge varit en dominerande aktör inom offline-segmentet på den indiska smarttelefonmarknaden. Nu verkar det som att varumärket också är redo att utöka sitt nätverk på onlinedomänen. Flipkart har nyligen lagt upp en ny teasersida som meddelar lanseringen av en helt ny serie från det kinesiska varumärket. Men teasersidan avslöjar inte mycket om den kommande smarttelefonen eller serien.

OPPO New Series Teaser 1

Enligt teasern kommer OPPO snart att lansera en ny smartphone som kommer att erbjuda “senaste teknik till ett otroligt pris”. En av de tekniker som visas p√• sidan √§r fingeravtryckssensorn p√• displayen. I synnerhet har OPPO redan anv√§nt den h√§r tekniken p√• ett antal smartphones tidigare, till exempel R17 Pro. Men till skillnad fr√•n R17 Pro f√∂rv√§ntas den nya serien fr√•n m√§rket bli mer fickv√§nlig eftersom den n√§mner ett “otroligt pris.” Teaser-bilden antyder ocks√• gradientf√§rgalternativet f√∂r smarttelefonen n√§r det bakre h√∂ljets f√§rg √§ndras fr√•n sidorna till botten.

OPPO New Series Teaser

Medan teasern inte avslöjar några viktiga detaljer, från utseendet på den nedre halvan verkar smarttelefonen vara OPPO K1 i Van Gogh Blue-finish. För att komma ihåg lanserades OPPO K1 i Kina i oktober 2018 och är den mest prisvärda smarttelefonen med fingeravtrycksläsare under displayen. Telefonen levereras med en 6,4-tums full HD + -skärm med 91 procent skärm-till-kropp-förhållande och startar ColorOS 5.2 anpassad programvara baserad på Android 8.1 Oreo. Den drivs av Snapdragon 660 AIE-processor och erbjuds i Kina i två konfigurationer, 4 GB RAM + 64 GB lagring och 6 GB RAM + 128 GB lagring.

På baksidan har telefonen en 16-megapixel primär kamera med f / 1.7 bländare kopplad till en 2-megapixel djup sensor. När det gäller selfies och videosamtal får du en 25 megapixel selfie-kamera med f / 2.0-bländare. Smarttelefonen erbjuds i två nyanser Рi Van Gogh Blue och Mocha Red färgalternativ, båda i lutningsfärger. När det gäller priserna säljs OPPO K1 till 1599 RMB (ungefär 16 300 Rs) för bas 4 GB RAM och 64 GB lagringsalternativ och 1799 RMB (ungefär 18 400 Rs) för 6 GB RAM och 128 GB lagringsvariant.