OPPO: s hopfÀllbara smartphone med en smalare och lÀttare design avslöjad i nytt patent

OPPO: s hopfÀllbara smartphone med en smalare och lÀttare design avslöjad i nytt patent

“OPPO har redan meddelat att de kommer att lansera en hopfĂ€llbar smartphone vid den kommande MWC 2019 i Spanien”

OPPO skickade nyligen ut medieinbjudningar till ett evenemang som kommer att vara vÀrd den 23 februari, en dag innan Mobile World Congress (MWC) 2019 officiellt startar. VarumÀrket kallar sitt evenemang OPPO 2019 Innovation Event och förvÀntas avslöja den första telefonen med 10x zoom. Företaget hade tidigare ocksÄ bekrÀftat att det kommer att tillkÀnnage sin första hopfÀllbara enhet pÄ MWC 2019, ett faktum som ytterligare understrukits av de vikbara medieinbjudningarna. VarumÀrket har redan lÀmnat in patent för ett antal vikbara smartphonedesigner. Nu har Ànnu ett patent frÄn telefontillverkaren pÄ en vikbar enhet dykt upp.

OPPO vikbart patent 2Det nya designpatentet har publicerats pÄ webbplatsen för VÀrldsorganisationen för intellektuell egendom (WIPO) just igÄr och avslöjar flera viktiga detaljer för den vikbara enheten. Ritningarna visar att smarttelefonen har utskÀrningar för en dubbel kameramodul pÄ ena sidan och hörsnÀcka pÄ den andra. Enheten har en enda stor skÀrm och den kan vikas som en bok. NÀr den Àr vikad har smartphone- och surfplatthybriden tvÄ skÀrmar pÄ vardera sidan.

Vidare avslöjar de nya patentritningarna hur enheten kommer att rymma den bakre kameramodulen nÀr den vikes. Enligt ritningarna kommer det att finnas ett spÄr pÄ ena sidan av bakpanelen för att hysa kamerabumpen nÀr skÀrmen Àr vikad. PÄ det hÀr sÀttet kommer smarttelefonen att ligga platt och smidig nÀr den viks, vilket sÀkerstÀller ett elegant övergripande utseende för designen. Detta gör det möjligt för företaget att erbjuda en tunn och lÀtt vikbar enhet.

FrĂ„n och med nu Ă€r det inte klart om den ovannĂ€mnda patenterade enheten kommer att visas pĂ„ OPPO: s kommande MWC-evenemang eller inte. 91mobiler kommer att vara pĂ„ golvet vid mega-utstĂ€llningen och kommer med senaste uppdateringar direkt frĂ„n Barcelona, ​​sĂ„ hĂ„ll dig uppdaterad.