OPPO: s kommande flaggskepp med Snapdragon 855 SoC, 10x hybridzoom, 4,065 mAh batteri

OPPO presenterar sin första smarttelefon pÄ skÀrmen den 26 juni pÄ MWC Shanghai

“OPPO: s vice ordförande SY Brian delade specifikationerna för den kommande flaggskeppssmartphonen pĂ„ Weibo, utan att uttryckligen nĂ€mna enheten”

OPPO Àr uppenbarligen redo att lansera sin senaste flaggskeppsmartphone. BekrÀftelsen av detsamma har kommit frÄn företagets vice ordförande SY Brian, som avslöjade en kombination av specifikationer och funktioner pÄ Weibo, utan att uttryckligen nÀmna nÄgon enhet. Enligt hans inlÀgg kommer den kommande handenheten att köras pÄ Qualcomm Snapdragon 855-processorn, vilket Àr i linje med vad varje flaggskeppssmartphone frÄn 2019 förvÀntas ha.

Dessutom kommer den kommande enheten att vara uppmÀrksam pÄ OPPO: s nyligen avtÀckta 10x hybridzoomfunktion, som anvÀnder en kombination av linsuppsÀttning för att presentera den mest omfattande inbyggda zoomen pÄ en smartphone, utan att beskÀra in i sensoromrÄdet eller bifoga externa klipplinser. Detta kommer möjligen att bli den mest intressanta funktionen hos den pÄstÄdda flaggskeppsenheten, och en som kommer att konkurrera med Nokia 9 PureViews (första intryck) femkamerasystem.

Brian SY_Oppo flaggskepp - i text

Den rapporterade enheten har ocksÄ bekrÀftats att ha ett 4 065 mAh batteri, vilket Àr en ganska anstÀndig storlek för en flaggskeppssmartphone med en stor skÀrmpanel. Ord pÄ internet antyder att den ryktade enheten sannolikt kommer att vara eftertrÀdaren till förra Ärets OPPO Find X (första intryck).

FrÄn vad vi hittills har förstÄtt kommer den kommande flaggskeppssmartphonen frÄn OPPO inte att inkludera skjutmekanismen, eftersom den designen inte kunde implementeras utan att offra pÄ vatten- och dammmotstÄnd. Dessutom gör det alltid rörliga delar pÄ en enhet utsatt för oförutsedda skador, vilket den nya enheten uppenbarligen Àr sÀker pÄ att undvika. Rykten talar om att den kommande enheten kommer att ha en in-display-kamera.

Brian har hittills strategiskt avstÄtt frÄn att avslöja enhetens namn, men de retade specifikationerna har gett oss en rÀttvis uppfattning om vad vi kan förvÀnta oss av den.