OPPO-smarttelefonläckage avslöjar popup-selfie-kamera och ColorOS 6; kan vara OPPO R19 eller OPPO F11

 OPPO-smarttelefonläckage avslöjar popup-selfie-kamera och ColorOS 6;  kan vara OPPO R19 eller OPPO F11

“Kameran fr√•n den mystiska OPPO-handenheten √§r tippad f√∂r att h√∂jas fr√•n mitten av √∂verkanten”

En namnlös och oanmäld OPPO-smartphone har upptäckts i naturen. Pålitlig och populär tipster Ishan Agarwal delade snabbt livebilder av handenheten, som han fick från en anonym källa. Som nämnts ovan är dess identitet okänd just nu, men rykten är att den antingen skulle kunna kallas OPPO F11 eller OPPO R19. Intressant kan detta vara den andra smarttelefonen från OPPO med en upphöjd frontkamera. Till skillnad från Find X har den mystiska handenheten dock en liten popup-kamera i överkanten som liknar Vivo NEX-enheten.

EXKLUSIV! Här tittar du först på en kommande OPPO-telefon som jag inte vet något om förutom att den har popup-selfie-kamera. Dessa bilder skickades anonymt till mig och enheten kunde vara OPPO R19 eller OPPO F11. Vad tycker du om detta? Jag är glad! # OPPO # OPPOF11 pic.twitter.com/j26lConGYr

– Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24) 30 januari 2019

Som framgår av bilderna kommer selfie-kameran på OPPO-handenheten att dras tillbaka från mitten. Det verkar komma med en all-display fascia minus hacket, men en liten mängd ram längst ner. Dessutom kommer enheten att köra Android 9 Pie med OPPO: s anpassade hud ColorOS 6.0 ur lådan. Eftersom telefonen har en bakmonterad fingeravtryckssensor kan det vara den kommande F-serie-smarttelefonen från OPPO eftersom den senaste R-serien-smarttelefonen РOPPO R17 Рhade en fingeravtryckssensor på skärmen.

Annan information om erbjudandet, som dess specifikation, lanseringsdatum och tillgänglighet är okänd för tillfället. Under tiden förbereder OPPO att lansera en prisvärd smartphone med fingeravtryckssensor på skärmen i Indien. Det kommer att vara OPPO K1 och förväntas starta den första veckan i februari 2019 i landet.

OPPO K1

I Kina levereras telefonen med en 6,4-tums full HD + -skärm med 91 procent förhållande mellan skärm och kropp och drivs av Snapdragon 660 AIE-processor. Den levereras förinstallerad med anpassad ColorOS 5.2-programvara baserad på Android 8.1 Oreo. OPPO K1 finns i två RAM- och lagringskonfigurationer: 4 GB RAM + 64 GB lagring och 6 GB RAM + 128 GB. I kameravdelningen har handenheten dubbla 16-megapixel + 2-megapixelsensorer på baksidan och en 25-megapixels selfie-kamera med f / 2.0-bländare. Slutligen avrundar ett 3600 mAh batteri och Van Gogh Blue och Mocha Red färgalternativ för enhetens specifikationsblad. OPPO K1-priset startar från RMB 1 599, vilket ungefär motsvarar 16 300 Rs i indisk valuta.