OPPO SuperVOOC billaddare tillkännagavs, prissatt till cirka 2200 Rs

OPPO SuperVOOC billaddare tillkännagavs, prissatt till cirka 2200 Rs

“SuperVOOC-billaddaren finns f√∂r n√§rvarande endast i Kina.”

OPPO har precis tillkännagett en SuperVOOC-billaddare efter att den nyligen lanserade en Pokémon-tema SuperVOOC-kraftbank i Kina förra året. Billaddaren med flammande snabbladdning är relativt billig eftersom den redan säljs för ¥ 199 (~ Rs 2200) i OPPO: s webbutik.

OPPO presenterade f√∂rra √•ret den snabbaste mobila laddningstekniken som √§r tillg√§nglig f√∂r konsumenterna inf√∂r Find X-v√§rldspremi√§ren i Frankrike. √Ąven Dash Charge p√• OnePlus-telefoner √§r ett derivat av VOOC som var v√§rldens snabbaste laddningsteknik n√§r den debuterade. Tekniken som √§r andra generationen av OPPO: s snabbladdning kallas SuperVOOC och laddas med en hastighet av 50W. Med andra ord skjuter den ut 10V vid 5A str√∂m och laddar d√§rmed batteriet fr√•n 0 till 40 procent p√• bara 10 minuter. En stor nackdel med det √§r dock den kompatibla laddaren som beh√∂vs f√∂r att uppn√• dessa hastigheter. Tack och lov skulle OPPOs SuperVOOC-billaddare erbjuda l√§ttnad f√∂r OPPO-anv√§ndare som vill ha snabb laddningsteknik dagligen.

oppo-super-vooc-bil-laddare

OPPO säger att laddaren är säker att använda eftersom den kommer med sex olika skydd mot fluktuerande spänningar och strömmar. Laddaren fungerar också med enheter som stöder VOOC, men kommer att trycka på lägre strömmar.

Tyvärr finns det inga detaljer om SuperVOOC-billaddarens tillgänglighet utanför Kina. OPPO har inte heller tagit sin SuperVOOC-kraftbank till utländska stränder. För närvarande kommer bara två OPPO-telefoner med sin senaste snabbladdningsteknik som är Find X Lamborghini Edition och OPPO R17 Pro.

[Previous Story]Facebooks interna iOS-appar nu online eftersom Apple återställer åtkomst till certifikat

[Next Story]OPPO 5G-smarttelefon lanseras under H1 2019, intern smartwatch och smarta hörlurar i början