OPPO tillkÀnnager undermÀrket Reno, den första smarttelefonen som lanserades den 10 april

OPPO tillkÀnnager undermÀrket Reno, den första smarttelefonen som lanserades den 10 april

“Renos första smartphone spekuleras för att komma med en annan designaspekt Ă€n OPPO: s tidigare iterationer.”

Den kinesiska smarttelefontillverkaren OPPO har meddelat sitt nya undermĂ€rke, namnet OPPO-Reno. UndermĂ€rket första lanseringsdatum för smartphones har bekrĂ€ftats den 10 april. Företagets vice president Shen Yiren har avslöjat undervarumĂ€rkets logotyp pĂ„ sitt Weibo-konto, som Ă€r mĂ„lat i ljusa fĂ€rger och presenterar sig som “I’m Reno”.

Detta Àr företagets andra undermÀrke efter Realme, som syftade till att erbjuda kraftfulla funktioner i budgetsegmentet, men senare separerade frÄn OPPO för att bli ett oberoende företag. Ingen ytterligare information om nytt undermÀrke finns för nÀrvarande, förutom lanseringsdatumet.

Oppo_RenoStrĂ€ngar av de hĂ€r nyheterna förenas med företagets senaste tillkĂ€nnagivande om att lansera en ny smartphone i april som fĂ„r oss att spekulera i att OPPO: s nya smartphone kan vara Renos första enhet. Tidigare avslöjade OPPO att dess nya smartphone kommer att drivas av Qualcomms senaste flaggskepp, Snapdragon 855-processor. Dessutom kommer den kommande enheten att vara den första som ges med OPPO: s nya 10x optiska zoomteknik, som företaget introducerade vid Mobile World Congress 2019 i Barcelona, ​​Spanien.

PĂ„ batteriavdelningen hade Shen Yiren ocksĂ„ bekrĂ€ftat att det kommande flaggskeppet kommer att ha ett 4 065 mAh batteri men avstĂ„tt frĂ„n att nĂ€mna nĂ„got angĂ„ende snabb laddningsstöd. ÄndĂ„ skulle det vara sĂ€kert att sĂ€ga att det kommer att vara utrustat med kraftfullt snabbladdningsstöd och en rimlig chans att det Ă€r VOOC-laddningstekniken.

Vice presidenten försÀkrade ocksÄ att den kommande enheten kommer att ha mer Àn en miljon enheter i lager och hÀvdade att företaget kommer att strÀva efter att behÄlla 3,5 mm hörlursuttaget. Namnet pÄ smarttelefonen kommer Ànnu inte att avslöjas men vi kan förvÀnta oss fler lÀckor eller officiella uttalanden före lanseringen för att fÄ mer information.