OPPO-varumÀrken Find Y moniker, kan vara eftertrÀdaren till Find X

OPPO-varumÀrken Find Y moniker, kan vara eftertrÀdaren till Find X

“OPPO Find Y kan vara namnet pĂ„ den första smarttelefonen med en under-display-kamera”

Tidigare i Ă„r hade OPPO varumĂ€rket Find Z-namnet, men det Ă€r tydligen inte namnet pĂ„ Find X-eftertrĂ€daren. Nyligen har flera rykten och rapporter dykt upp online om eftertrĂ€daren till Find X (första intryck). Den hĂ€r telefonen kommer förmodligen att ha den frĂ€mre kameran under displayen som har visats av OPPO. Namnet har dock inte bekrĂ€ftats Ă€nnu. Nu har företaget varumĂ€rket “Find Y”. Kan det hĂ€r vara nĂ€sta spelbyte av smartphone frĂ„n OPPO?

Find X var en revolution inom design och var den första med en motoriserad mekanism som gömde alla kameror. Företaget har planerat ett evenemang den 26 juni, dÀr det kommer att avslöja mer information om sin under-display kamerateknik. Det Àr möjligt att OPPO ocksÄ kan avslöja den nya Find X-eftertrÀdaren vid detta evenemang. Det fanns rykten om att företaget skulle slÀppa eftertrÀdaren pÄ MWC 2019, men det hÀnde inte.

uppo hitta y

Det Àr inte mycket kÀnt om Find X-eftertrÀdaren. Vi Àr inte ens sÀkra pÄ om det kommer att finnas en. Det mÄste dock finnas en anledning för OPPO att varumÀrka bÄde Find Z och Find Y-namn. Om du tittar pÄ det alfabetiskt bör Find Y vara eftertrÀdaren till Find X. OPPO slÀppte Find X i juli förra Äret, och vi Àr mindre Àn tvÄ veckor kvar frÄn juli 2019. DÀrför Àr det möjligt att OPPO kommer att avslöja Find Y eller Find X2, vad det Àn heter, under det nya kameratekniska tillkÀnnagivandet. Den nya telefonen kan köpas nÀsta mÄnad.

OPPO slÀppte Find X ocksÄ i Indien. DÀrför, om det finns en ny telefon med en under-display-kamera, bör den ocksÄ ta sig till landet. Find Y-smarttelefonen kommer sannolikt att starta en helt ny trend att anvÀnda in-display-kameror. Vi Àr bara nÄgra dagar borta frÄn 26 juni. Kommer OPPO att lansera en ny telefon med in-display-kamera, eller kommer vi bara att se kameratekniken? Vad tror du?