OPPO vikbar telefon visas med Huawei Mate X-liknande design i teaserbilder

OPPO vikbar telefon visas med Huawei Mate X-liknande design i teaserbilder

”OPPO: s hopfĂ€llbara telefon befinner sig för nĂ€rvarande i prototypfas men kan tillverkas i framtiden”

Det har funnits lÀnge rykten om en OPPO-hopfÀllbar telefon, men företaget visade överraskande inte den för media vid sitt senaste MWC 2019-evenemang. IstÀllet har vi nu en massa bilder frÄn OPPO VP som gör rundorna pÄ Weibo som nu har kommit över till denna sida av Kinesiska muren. Detta Àr den tredje hopfÀllbara smarttelefonen som vi har sett pÄ en vecka nÀr Samsung och Huawei tog ledningen genom att avslöja sina konsumentlÀsare som Àr stratosfÀriskt prissatta hopfÀllbara telefoner. För att undvika förvirring, notera att nedanstÄende bilder helt enkelt Àr av en prototyp och inte frÄn nÄgon officiell lansering av OPPO.

Om man tittar pÄ bilderna Àr det tydligt att OPPO-versionen inte Àr sÄ lÄngt ifrÄn vad Huawei hade tÀnkt sig för Mate X. Den har en utÄt fÀllbar skÀrm jÀmfört med en inÄt fÀllbar en pÄ Galaxy Fold. OPPO: s version Àr ocksÄ mer squarish medan Huaweis Mate X har en relativt hög skÀrm. PÄ grund av begrÀnsade detaljer i foton kan vi inte se gÄngjÀrnsmekanismen som företaget har anvÀnt pÄ sin enhet. Den bakre har en mindre skÀrm jÀmfört med den frÀmre eftersom den har en stor greppram / bar med komponenter placerade inuti. Det finns dubbla kameror och ett OPPO-mÀrke pÄ handenheten och det Àr allt vi kan se just nu.

Om du undrar nÀr du kommer att kunna se en prislapp pÄ detta Àr den dÄliga nyheten att OPPO fortfarande inte har övervÀgt massproduktion. Företaget vill först mÀta konsumenternas efterfrÄgan pÄ denna nischprodukt och sedan besluta att massproducera den. DÀrför finns det inga specifikationer, priser eller slÀppdatum för enheten för nÀrvarande. Efter MWC 2019 har Samsung och Huawei framstÄtt som föregÄngare till det hopfÀllbara telefonspelet med bÄda företagen ute pÄ konsumentklara modeller och ett skyhögt pris pÄ över $ 2000 för lyxprodukten.

[Previous Story]Vivos IQOO-smartphone avslöjade med tvÄ fÀrgvarianter i officiell teaser

[Next Story][MWC 2019]: Sony Xperia 10, Xperia 10 Plus och Xperia L3 smartphones tillkÀnnagavs