OPPO VP bekrÀftar Snapdragon 710-variant av kommande Reno-smartphone

OPPO Reno trippel-bak kamera specifikationer avslöjade

“Reno-undervarumĂ€rket förvĂ€ntas lansera fem smartphones som passar olika segment, och Snapdragon 710 kommer att driva Ă„tminstone en av dessa.”

OPPO: s vice vd, SY Brian, har bekrÀftat att en av de kommande smartphonesna frÄn Reno kommer att drivas av Qualcomm Snapdragon 710-processorn. BekrÀftelsen kom via ett Weibo-inlÀgg, dÀr han ifrÄgasatte om alla behöver prestanda för en Snapdragon 855-processor, och hur stor skillnad det verkligen skulle vara mellan de tvÄ processorerna.

Brian fortsatte sedan med att sĂ€ga att “alla har ett val” nĂ€r det gĂ€ller att vĂ€lja den perfekta smarttelefonen. Qualcomm Snapdragon 710-processor sitter precis under Snapdragon 855 och 845, som Ă€r företagets flaggskeppsutbud. Som jĂ€mförelse erbjuder Snapdragon 710 jĂ€mförbar prestanda med sin oktakĂ€rniga installation med ARM: s Qualcomm-anpassade Kryo 360-kĂ€rnor. Processorn Ă€r byggd pĂ„ tillverkningsprocessen pĂ„ 10 nm, vilket gör den billigare samtidigt som den erbjuder jĂ€mförbara nivĂ„er av energieffektivitet. Detta gör det till en vĂ€rdig process för anvĂ€ndning i premium- eller mellansegmentet.

Oppo VP Snapdragon 710 Weibo

Vi har hittills rapporterat om att det finns fem Reno-smarttelefoner, som gÄr av de varumÀrken som det OPPO-Àgda företaget har begÀrt. Med detta tillkÀnnagivande Àr Ätminstone en av dessa fem varianter sÀker pÄ att köras pÄ Snapdragon 710, och genom den nuvarande installationen kan den faktiskt driva Reno Lite-smarttelefonen. Reno förvÀntas hittills tillgodose premiumutbudet av enheter, eftersom OPPO redan har sitt första undermÀrke, Realme, som tillgodoser ingÄngs- och mellanklassprodukter.

Inte mycket annat Ă€r kĂ€nt om Reno Lite. AnvĂ€ndningen av Snapdragon 710 kan visa sig vara en klok balans mellan prissĂ€ttning och prestanda av Reno, med tanke pĂ„ fördelarna med processorn. Återkoppling pĂ„ Brians inlĂ€gg frĂ„n sina anhĂ€ngare har dock inte varit sĂ€rskilt uppmuntrande, och mĂ„nga kommenterar hans uttalande om en försumbar verklig skillnad mellan Snapdragon 710 och Snapdragon 855. Medan hans anhĂ€ngare bestĂ€mt har sagt att det inte kan finnas nĂ„gon jĂ€mförelse mellan de tvĂ„, Brian tar att om en anvĂ€ndare presenteras med tvĂ„ telefoner som drivs av de tvĂ„ processorerna, Ă€r det nĂ€stan omöjligt för honom / henne att skilja pĂ„ enheterna nĂ€r det gĂ€ller prestanda.