Oraimo Airbuds OEB-E99D riktigt trÄdlösa öronsnÀckor med upp till 6 timmars uppspelningstid lanserad, prissatt till Rs 2999

Oraimo Airbuds OEB-E99D riktigt trÄdlösa öronsnÀckor med upp till 6 timmars uppspelningstid lanserad, prissatt till Rs 2999

“Airbuds OEB-E99D trĂ„dlösa öronproppar har prissatts i Indien till Rs 2999”

Oraimo, ett tillbehörsmÀrke frÄn Hongkongs baserade phonemaker Transsion Holdings, har meddelat ett par riktigt trÄdlösa hörlurar som heter Airbuds OEB-E99D i Indien. Hörlurarna Àr riktade mot tusenÄriga och har en budgetprislapp. Airbuds OED-E99D-hörlurar sÀgs ha en ergonomisk design och kapacitet för att höja din ljudupplevelse. Hörlurarna Ätföljs av ett laddningsfodral som sÀgs innehÄlla juice i upp till 24 timmars musikuppspelningstid och 100 timmars standby.

Airbuds

Airbuds OEB-E99D öronsnĂ€ckor har en in-ear design och sportdĂ€mpade öronspetsar som ska erbjuda en bekvĂ€m passform. ”Oraimo Airbuds Ă€r oklanderligt konstruerade för att leverera tydliga, balanserad ljudkvalitet och avancerad trĂ„dlös anslutning för att sĂ€kerstĂ€lla riktig ljudprestanda, ” sa företaget i pressmeddelandet. Det finns ett 50mAh-batteri pĂ„ varje öronsnĂ€ckor som Ă€r klassat att hĂ„lla i upp till 6 timmar pĂ„ en enda laddning. Som med flera andra trĂ„dlösa öronproppar kommer Airbuds ocksĂ„ med Bluetooth v5.0 för problemfri anslutning till din smartphone, bĂ€rbara datorer eller andra ljudenheter.

Oraimo Airbuds OEB-E99D verkligen trÄdlösa hörlurar kan hÀmtas till dess klisterpris pÄ Rs 2999. Tillbehöret kan sÀljas frÄn och med idag i hela Indien.

Puneet Gupta, affĂ€rschef, Oraimo Accessories India, sa, ”Oraimo Airbuds Ă€r utformade för att ge anvĂ€ndarna en överlĂ€gsen upplevelse genom mycket lĂ€tt, problemfri bekvĂ€m passform och lĂ„ngvarigt batteri. Det Ă€r ett perfekt val för dem som alltid Ă€r pĂ„ sprĂ„ng, och dess snygga öronkrokar förhindrar att öronsnĂ€ckorna faller. Vi Ă€r sĂ€kra pĂ„ att det kommer att göra det för vĂ„ra konsumenter som behöver avancerad ljudupplevelse till ett fickvĂ€nligt pris. ”