Oraimo OEB H66D trÄdlöst studioheadset lanserades i Indien till Rs 2999

Oraimo OEB H66D wireless headset

“Oraimo OEB H66D trĂ„dlösa studioheadset levereras med Bluetooth 4.2 och 500 mAh batteri som lovar att erbjuda upp till 200 timmars standbytid”

Oraimo, det smarta tillbehörsmÀrket frÄn TRANSSION, har lanserat OEB H66D-headsetet i Indien. Detta nya headset har rund örondesign med vadderade öronspetsar för en bekvÀm passform. Det Àr utrustat med Bluetooth v4.2 för anslutning till kompatibla enheter. Hörlurarna levereras med en in-line knapp för att öka / sÀnka volymen, spela / pausa och Àndra spÄr.

Oraimo OEB H66D trÄdlöst headset

Oraimo OEB H66D trÄdlösa headset ansluts till smartphones och erbjuder ett samtalsomrÄde pÄ 10 meter. Dubbelknackning pÄ volym upp / ned-kontrollerna pÄ paret byter spÄr, och sedan finns det ocksÄ den vanliga uppspelnings- och pausknappen. Handenheten har ett 500 mAh batteri som pÄstÄs erbjuda upp till 200 timmars standbytid eller 20 timmars spel- och samtalstid.

Herr Puneet Gupta, affĂ€rschef, Oraimo Accessories India sa, “Det ger oss ett enormt nöje att presentera det helt nya snygga och eleganta Studio-headsetet som erbjuder högupplöst ljud och bekvĂ€m passform. Det gör det möjligt för konsumenter att njuta av ostörda musiksessioner, sĂ€rskilt för alla krĂ€sna lyssnare. Dagens generation Ă€r alltid pĂ„ resande fot; med denna lansering kommer vĂ„ra konsumenter att kunna bĂ€ra musik med sig vart de Ă€n gĂ„r. Vi Ă€r sĂ€kra pĂ„ att vĂ„ra konsumenter definitivt kommer att gilla premiumljud och komfort samtidigt med Studio-headset. ”

Det trÄdlösa OEB H66D-headsetet kostar 2999 Rs och levereras med ett Ärs garanti.

[Previous Story]Samsung Galaxy Buds recension: en solid utmanare i det verkligt trÄdlösa utrymmet

[Next Story]Hur Google Stadia kan förÀndra spelindustrin