Oska Wellness vinner TechCos 2017 Startup of the Year Competition

Oska Wellness vinner TechCos 2017 Startup of the Year Competition

Oska Wellness, en hälsoteknisk, bärbar smärtlindringsstart baserad i Carlsbad, CA, är vinnaren av Startup of the Year 2017.

Tillkännagivandet, som gjordes vid Innovate Celebrate-konferensen som hölls av TechCo i samarbete med CTA, kom efter ett tre dagar långt evenemang som deltog i 100 startup-semifinalister och så småningom minskade till fem finaliststart idag. Av alla tävlande vid den vidsträckta starttävlingen har Oska Wellness officiellt stigit till toppen.

Som förstaplatsvinnare kommer Oska Wellness att få ett prispaket värt $ 150.000 och från en lista över företag inklusive Start Co., 500 Startups, Techstars, Dreamit Ventures, Business Blocks, American Airlines och Moo.

Oska Wellness är årets start 2017

Oska Wellness designar en teknik som kan hjälpa delar av kroppen som är utsatta för skador och degeneration. Du kan lyssna på deras slutliga tävlingshöjd nedan och kan se de andra fyra startande årets finalister tonhöjd här.

Oska Wellness pitchar för en domarpanel i hopp om att bli Årets start på #InnovateCelebrate!

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

Första tävlingen: obundet

TechCos VD Frank Gruber tillkännagav först den första andra platsen, Obunden, som kom på andra plats.

Förra årets vinnare, årets finalister

Förra årets Innovate Celebrate Startup of the Year, Shearshare, vann för sin plattform som är utformad för att ansluta salong- och frisersägare till enskilda skönhetsoperatörer. De återvände i år till evenemanget där allt började för att bevittna avslöjandet av deras efterträdare och för att diskutera vad de har gjort sedan dess. De har byggt ett team och växer sin exponering.

Här är deras video, där du också kan se Oska Wellness som heter Startup of the Year live:

Tillkännager vinnarna av den femte årliga Startup of the Year-tävlingen på #InnovateCelebrate

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

De fem bästa finalisterna för Startup of the Year-tävlingen lade sina företag till en panel av domarna, och alla var fantastiska. Här är en titt på de tre andra.

Följ med på TechCos sociala medier täckning under de kommande dagarna för att lära dig mer om Oska Wellness och dess banbrytande hälsoteknik.

Följ vår täckning av Innovate Celebrate på TechCo