Otroliga bilder av Teslas nÀsta generations Roadster-yta online

Teslas galna nÀsta generations Roadster fotograferades precis offentligt för första gÄngen

Det Àr en mycket upptagen tid för Tesla idag. Samtidigt som företaget fortsÀtter att öka Model 3-produktionen kommer företaget inom de nÀrmaste tvÄ Ären ocksÄ att starta produktionen pÄ Tesla Semi och en crossover-version av Model 3 kallad Model Y. Som sagt, den mest spÀnnande nya bil Tesla har pÄ gÄng Àr utan tvekan företagets nÀsta generation Roadster.

Ursprungligen presenterades som ett överraskande tillkĂ€nnagivande under företagets Tesla Semi-introduktion för ett Ă„r sedan, den andra iterationen av Tesla Roadster Ă€r en bonafide hastighetsdemon. Elon Musk gjorde dĂ„ en uppmĂ€rksamhet pĂ„ att Teslas nĂ€sta generations Roadster “kommer att bli den snabbaste bil som nĂ„gonsin tillverkats.” Och nĂ€r du tittar pĂ„ bilens specifikationer Ă€r det lĂ€tt att se varför.

Otroligt, nÀsta generations Roadster har en 0-60 MPH-tid pÄ bara 1,9 sekunder och en 0-100 MPH-tid pÄ 4,2 sekunder. Dessutom har bilen en toppfart som förmörkar tröskeln pÄ 250 MPH och, som en fin körsbÀr pÄ toppen, kan köra upp till 620 miles pÄ en enda laddning.

SÄ imponerande som allt lÄter, en snabb bil Àr inte sÄ tilltalande om den inte ser ut att matcha. Och i det avseendet levererar Teslas nÀsta generations Roadster pÄ ett stort sÀtt. Bilens design Àr otroligt snygg och rent futuristisk framifrÄn och bak. Den har imponerande en iögonfallande design utan att ha nÄgra av de mer motbjudande funktionerna som vi ibland ser pÄ superbilar.

Nyligen gjorde Teslas nÀsta generation Roadster ett överraskande utseende vid ett utstÀllningsevenemang som hölls pÄ ArtCenter College of Design i Los Angeles. Som en intressant plats Àr Teslas chefsdesigner Franz von Holzhausen skolelever.

Teslas Roadster gör inte mÄnga offentliga framtrÀdanden, sÄ alla möjligheter att fÄ en glimt av denna hastighetsdemon Àr alltid vÀlkomna. Nedan följer nÄgra av skotten som gjorde rundorna pÄ Instagram.