Ottomate Smart Fan lanserades i Indien för 3999 Rs

Ottomate Smart Fan lanserades i Indien för 3999 Rs

“Ottomate Smart Fan finns i tvĂ„ varianter och fĂ€rgalternativ”

Med smarta hemanordningar som Àr pÄ modet idag ser vi intressanta produkter frÄn företagen. Nu har ett indiskt varumÀrke som heter Ottomate International, lanserat sitt första erbjudande i landet. Dubbade Ottomate Smart Fan, det Àr en takflÀkt som anvÀnder Bluetooth 5.0 Mesh och kan styras via en mobilapp.

SkÀrmdump 07-03-2019 kl 18.50.06

FlĂ€kten har designats av Foley Designs och finns med tre eller fyra blad och i tvĂ„ fĂ€rgalternativ. Standardmodellen Ă€r prissatt till 3 999 Rs, flĂ€ktarna anvĂ€nder en enkel design som Ă€r elegant och funktionell. Vishal Sehgal, medgrundare och VD för Ottomate International uttalade i ett pressmeddelande: ”Teknik Ă€r vad teknik gör för vardagen. Hos Ottomate utnyttjar vi den senaste tekniken för att förnya och uppfinna enkla apparater som flĂ€ktar, lampor etc. sĂ„ att ditt liv hemma kan bli enklare, bĂ€ttre och mer spĂ€nnande. VĂ„rt Ottomate Smart Fan-sortiment kommer att vara SMART, VAKTIGT och PRISBART – vilket gör ditt hem till en mer spĂ€nnande och engagerande plats att bo pĂ„ ”

Ottomate Smart Fan drivs med en Qualcomm BLE 5.0 chipset, som Àr kopplad till ett CSR Mesh, en digital temperatursensor och en fuktighetssensor. FlÀkten har massor av smarta funktioner som möjligheten att automatiskt höja eller sÀnka hastigheten nÀr den upptÀcker en förÀndring i rummet. Den har fyra lÀgen som kallas Otto Mode, Breeze mode, Turbo Mode och Master switch, som Àr tillgÀngliga via Ottomate App.

Ottomate Smart fan_Mild Gray

Otto-lÀget anvÀnder de inbyggda temperatur- och luftfuktighetssensorerna för att justera flÀkthastigheten enligt rumstemperaturen och luftfuktigheten. Det manuella lÀget tillÄter anvÀndare att styra flÀktens hastighet, medan Breeze-lÀget styr flÀktens hastighet och cyklar för att ge en briseffekt. Om till och med maxhastigheten inte rÀcker för dig, ger Turbo-lÀget en 10-procentig ökning jÀmfört med maxhastigheten. Slutligen tillÄter Master Switch anvÀndarna att slÄ pÄ / stÀnga av flÀkten direkt.

Ottomate har över 100 servicecenter som redan fungerar över hela Indien och kommer att tillhandahÄlla gratis installation / demo för alla kunder. Det planerar ocksÄ att lansera fler smarta hemprodukter inom en snar framtid.