Panasonic Eluga Ray 810 med skärmskärm och dubbla kameror upptäckta på FCC

Panasonic Eluga Ray 810 med skärmskärm och dubbla kameror upptäckta på FCC

“Panasonic Eluga Ray 810 kan vara en budgetsmartphone fr√•n m√§rket med en dedikerad microSD-kortplats och ett 3,5 mm h√∂rlursuttag”

Panasonic lanserade smarttelefonen Eluga Ray 800 i Indien förra månaden. Handenheten var ett budgeterbjudande med en daterad design och ganska grundläggande specifikationer. Telefonmakaren verkar nu arbeta med sin efterträdare, kallad Eluga Ray 810, som kommer att ha en lite modern design. Den kommande Panasonic-handenheten har certifierats av FCC i USA, vilket innebär att den snart kommer att släppas kommersiellt.

Skärmdump 16-04-2019 kl. 22

Enligt listan kommer efterföljaren Eluga Ray 800 att ha en kant-till-kant-skärm med en bred, iPhone-liknande hack uppåt och en hel del ringar för tillfället. Skärmskärmen har rapporterats ha en främre kamerasensor med LED-blixt, hörsnäcka och andas ljus som fungerar som en avisering när skärmen är avstängd.

Skärmdump 16-04-2019 vid 7 (1)

Handenhetens bakpanel verkar som den förra årets Eluga Z1-smartphone. På baksidan kan Eluga Ray 810 ses med vertikalt justerade dubbla kameror längst upp till höger, en fingeravtryckssensor i mitten, samt Panasonic och Eluga-märkning. Utöver det kommer telefonen i svart nyans samt en blå-och-svart-lutning, microUSB-port i nedre kanten, 3,5 mm hörlursuttag och ström- och volymknappar på höger kant.

Tyvärr avslöjar inte FCC-listan specifikationerna för Eluga Ray 800, men det nämns att handenheten kommer med trippelplatser Рtvå för SIM-kort och en för microSD-kort för att ytterligare utvidga det interna lagringsutrymmet. Enheten är sannolikt ett prisvärt Android-driven erbjudande från varumärket. Det är all information vi kan avslöja just nu.