Panasonic LUMIX G95 robust spegelfri kamera lanserades, prissatt till 1 199 $

Panasonic LUMIX G95 robust spegelfri kamera lanserades, prissatt till 1 199 $

“Den nya spegelfria kameran Panasonic LUMIX G95 har bĂ„de still- och videofunktioner, vilket gör den till en hybrid”

Panasonic har lanserat spegelfri kamera LUMIX G95 som eftertrÀdare till LUMIX G85. Kameran har en robust design för utomhusbruk och anvÀnder magnesiumlegering för kroppen. Den Àr damm- och vattentÄlig och innehÄller mÄnga funktioner för foto- och videofotografering. Du kommer att kunna köpa G95 i maj till ett startpris pÄ 1199 USD. Detta Àr endast för kroppen, medan andra tillbehör och linser kostar extra.

3142278629

LUMIX G95 har en 20,3 megapixel Digital Live MOS-sensor, som har 5-axlig dubbel bildstabilisator med bÄde OIS och BIS. AnvÀndare kommer att kunna ta skarpa och tydliga foton / videor Àven i mörkret tack vare den dubbla bildstabilisatorn. Den har ocksÄ en teknik som heter DFD (Depth from Defocus), vilket förbÀttrar fokushastighet och noggrannhet. Panasonic hÀvdar att kameran kan autofokusera pÄ bara 0,07 sekunder och skjuta med maximalt 240 bilder per sekund.

FörbÀttringar har ocksÄ gjorts i burst-lÀget, som nu kan skjuta med 9 fps eller 6 fps för JPEG och RAW. Det finns gott om autofokusfunktioner som ansiktsavkÀnning, ögondetektering, exakt fokus, one-shot fokus och svagt ljus fokus. Enligt Panasonic var G95 utformad för anvÀndning med en hand. Kameran har en OLED-sökare med 2360K-punktupplösning och en lutbar 3,0-tums LCD-pekskÀrm pÄ baksidan.

7958872602

Som tidigare nÀmnts kan LUMIX G95 ocksÄ anvÀndas för videoinspelning. Det kan spela in 4K-videor med 30 eller 24 bilder per sekund och 1080p-videor med upp till 120 bilder per sekund. Du kan ocksÄ lÀgga till en extern mikrofon via det inbyggda 3,5 mm mikrofonuttaget. 4K-fotoanvÀndare kan anvÀnda funktioner som automatisk mÀrkning, sekvenskomposition, inlÀggsfokus, ljuskomposition och mer.

För anslutning har G95 Bluetooth 4.2 Low Energy samt inbyggt Wi-Fi. Du kan ansluta kameran till din smartphone / surfplatta för att direkt dela bilder. Batteriet Àr uppladdningsbart via en USB- eller nÀtkabel. Du kan ocksÄ fÀsta ett batterigrepp, vilket möjliggör lÀngre tagningstid.