PÄstÄdd iPhone XI-lÀcka visar trippelkamerautskÀrning med 3D ToF-sensor

2019 Apple iPhone XI renders

“Den senaste lĂ€ckan verkar bekrĂ€fta tidigare publicerade renderingar och visar en tredubbel kameradesign som Ă€r karaktĂ€ristiskt obehaglig i designen”

Vi Àr ungefÀr fem mÄnader borta frÄn den tidpunkt dÄ Apple vanligtvis lanserar sina iPhones för Äret men det har inte hindrat ryktfabriken frÄn att komma med sporadiska pÄstÄenden om design och andra element som hÀnför sig till den kommande iPhone. Dubbad som iPhone XI (lÀs: iPhone Eleven), det kommande Apple-flaggskeppet har redan dykt upp i konceptrender och lÀckage, baserat pÄ ett varierat utbud av kÀllor. Nu pÄstÄs en pÄstÄdd lÀcka visa ett fotografi av den kommande enhetens mittram, vilket till synes bekrÀftar den obekvÀmt utformade trippelkamerainstÀllningen ombord pÄ smarttelefonen.

Informationen har sedan dess bekrÀftats pÄ Weibo, liksom av den populÀra tipster Ben Geskin. Designen i frÄga visar en multikameranhet placerad i det övre vÀnstra hörnet pÄ bakkanten, med layouten som liknar vad vi redan har sett hittills i tidigare renderingar. Vid sidan av den tre kameralayouten visar utskÀrningen pÄ mittramen pÄ chassit ytterligare tvÄ rutor, vilket vi förvÀntar oss kan tillhöra dual-tone flash-modulen, samt en möjlig 3D-flygtid (ToF) -sensor. FrÄn vad vi vet hittills har iPhone XI föreslagits att ha en tre kameralayout, ordnad med en standard, en ultra vidvinkel och en teleobjektiv.

2019 Apple iPhone XI mellanram

Dessutom visar utskÀrningen ett stort, tomt omrÄde mot den nedre mittdelen av ramen. Detta Àr vanligtvis platsen dÀr telefonerna rymmer batterimodulen, och utskÀrningen Àr möjligen ett försök att möjliggöra ledningsladdning (eller trÄdlös). Det Àr dock mer acceptabelt att hitta i den kommande iPhone. Medan trippelkamerainstÀllningen ocksÄ Àr vÀlkommen, verkar anvÀndare pÄ internet vara ganska missnöjda med bristen pÄ finess och symmetri i kamerans layout.

Medan vissa hÀvdar att Apple kan förlora den enkla men ÀndÄ effektiva estetiska kanten som den fortfarande hÄller fast vid, Àr det viktigt att notera att den eventuella designen kan skilja sig frÄn vad dessa ger föreslÄr. Det Àr ocksÄ troligt att mittramen tillhör en av de mÄnga designmallarna som Apple kan ha arbetat med i konstruktionsvalideringsfasen av iPhone: s utveckling, och vi hoppas verkligen att den hÀr designen inte stÄr.