PÄstÄdd nubia Red Magic 3 upptÀcktes pÄ 3C-certifieringswebbplatsen med 30W snabbladdning

PÄstÄdd nubia Red Magic 3 upptÀcktes pÄ 3C-certifieringswebbplatsen med 30W snabbladdning

“Nubia Red Magic 3 kommer att vara eftertrĂ€daren till Red Magic Mars Edition och förvĂ€ntas komma med ett hybridkylsystem”

nubia debuterade i spel-smarttelefonarenan förra Äret med lanseringen av Red Magic (recension) och följde upp det med Red Magic Mars. Nu verkar det som om företaget hÄller pÄ att lansera sitt tredje erbjudande i sortimentet, som pÄstÄs kallas nubia Red Magic 3. Inför den officiella lanseringen i april har nubias VD Ni Fei antytt smarttelefonen och dess funktioner. Det kommande spelflaggskeppet har nu upptÀckts pÄ den kinesiska certifieringsmyndigheten, 3C-webbplatsen.

Nubia-Red-Magic-3-3C

Enheten som ses pÄ 3C-webbplatsen bÀr modellnumret NX629J, som följer direkt efter NX619J som var nubia Red Magic Mars. SÄ det Àr sÀkert att anta att den nya listan tillhör den kommande Red Magic 3. 3C-certifieringen avslöjar inte mycket om handenheten förutom att den kommer med stöd för 30W snabb laddningsstöd. Tidigare har Fei ocksÄ avslöjat att Red Magic 3 kommer att ha ett hybridkylsystem som kombinerar vÀtskekylning, luftkylning och turboflÀkt.

nubia-Red-Magic-first-impressions-91mobiles-05_thumb.jpg

NÀr det gÀller kÀrnspecifikationerna förvÀntas speltelefonen drivas av den senaste Qualcomm Snapdragon 855-chipset, som kan Ätföljas av 12 gig RAM. Medan skÀrmspecifikationerna inte Àr kÀnda för tillfÀllet, rykten sÀger att Red Magic 3 kommer att ha 120Hz uppdateringsfrekvens och förbÀttrade ögonskyddsfunktioner. Spekulationer Àr ocksÄ utbredda om att enheten kommer att ha ett 4D-vibrationssystem för att ge bÀttre haptisk Äterkoppling nÀr du spelar spel. TyvÀrr Àr inga andra detaljer i telefonen kÀnda för tillfÀllet.

Vi kommer att ge dig fler uppdateringar nÀr och nÀr telefonen startas, sÄ hÄll dig uppdaterad.