PÄstÄdd OPPO Reno Lite med Mediatek-chipset listat pÄ TENAA

PÄstÄdd OPPO Reno Lite med Mediatek-chipset listat pÄ TENAA

“Detta Ă€r den tredje varianten av OPPO Reno-smarttelefonen som har dykt upp pĂ„ certifieringssidan”

Under de senaste veckorna har flera varianter av OPPO Reno-smarttelefonen dykt upp pÄ TENAA. Bara förra veckan sÄgs en variant med Snapdragon 710-chipset pÄ certifieringssidan. Detta Àr förmodligen OPPO Reno Lite, men det verkar finnas en annan variant av telefonen. Nu har nya OPPO-smartphones, med modellnummer PCAT10 och PCAM10, listats pÄ TENAA. Dessa modellnummer matchar tidigare Reno-listor, vilket innebÀr att dessa mÄste vara olika varianter av samma telefoner.

Enligt en rapport kan det hÀr vara MediaTek-varianterna av OPPO Reno Lite. Dessa nya varianter kör förmodligen Helio P70 AI-chipset frÄn MediaTek. Listan avslöjar ocksÄ att telefonen har en 6,5-tums FHD + -skÀrm och att processorn Àr klockad pÄ 2,1 GHz. Annat Àn det förvÀntas telefonerna ha 4 GB eller 6 GB RAM, upp till 128 GB inbyggt lagringsutrymme, ett 3 910 mAh batteri och köra Android 9.0 Pie ur lÄdan.

SkÀrmdump 01-04-2019 kl 12.47.54

För kameror förvÀntas OPPO Reno Lite ha en 16-megapixel- och 2-megapixelkombination pÄ baksidan och en annan 16-megapixelsensor fram. JÀmfört med detta ska Snapdragon 710-varianten ha en 48-megapixel och 5-megapixelsensor pÄ baksidan, medan Snapdragon 855-varianten ocksÄ kommer att ha en 10X hybridzoomkamera. Som du kan se kommer OPPO Reno-smarttelefonen troligen att ha tre varianter med olika processor- och kamerakombinationer.

oppo-reno-case-renders_1

TENAA-listorna innehÄller inga bilder av telefonen för nÀrvarande. DÀrför kan vi inte vara sÀkra pÄ att listan Àr för Reno Lite. Vi mÄste vÀnta till 10 april för att ta reda pÄ det. OPPO hÄller en hÀndelse den dagen, dÀr den kommer att avslöja Reno-smarttelefonen. En tidigare lÀcka avslöjade att det kunde finnas upp till fem varianter av den nya OPPO-smarttelefonen. Bilder och fodral för telefonens toppversion har redan lÀckt ut online, sÄ vi vet hur det kommer att se ut. Telefonen har en ny typ av popup-mekanism för selfie-kameran och en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen.