PÄstÄdd Realme X med popup-selfie-kamera visas pÄ TENAA

PÄstÄdd Realme X med popup-selfie-kamera visas pÄ TENAA

“Realme X förvĂ€ntas bli varumĂ€rkets flaggskeppsutbud för den kinesiska marknaden”

Realme har nyligen kommit in i Kina och spekulationer Àr stora att företaget avser att slÀppa en avancerad smartphone under de kommande mÄnaderna. Dessa spekulationer validerades ytterligare av en officiell Realme-temavideo som delades igÄr dÀr de första glimten av den kommande smarttelefonen visades. Och nu har en ny Realme-smartphone med modellnummer RMX1901 upptÀckts pÄ Kinas TENAA-webbplats, vilket föreslÄr att den kommer att slÀppas i landet. Listan har inte varit fullt befolkad men den har bilder av handenheten och de Àr verkligen vÀldigt intressanta. Ryktfabriken kallar för nÀrvarande denna mystery-enhet för Realme X.

Realm pop-up selfie-kamera - Utvalda

Realme X, om den heter som sÄdan, har ingen frÀmre kamera pÄ den övre ramen enligt bilden. Detta lÀmnar oss med slutsatsen att det Àr samma pop-up kamera-toting handenhet som dök upp i den officiella videon igÄr. Baksidan har en lutande yta med en blÄ och svart nyans, en dubbla kamerainstÀllning. Det finns dock ingen fingeravtryckslÀsare, vilket föreslÄr att en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen inkluderas pÄ den kommande Realme-smarttelefonen.

NÀr det gÀller andra specifikationer nÀmns listan dimensioner som 161,2 x 76 x 9,4 mm. Tack vare popup-kameran pÄ framsidan verkar smarttelefonen erbjuda en stor 6,5-tums full HD + -skÀrm. Batterikapaciteten för handenheten sÀgs vara 3,680 mAh. Telefonen har ocksÄ ett hörlursuttag. Rykten sÀger att handenheten kan ha Snapdragon 855 SoC, men vi kommer att fÄ en bÀttre uppfattning om fler specifikationer nÀr TENAA-listan fylls de nÀrmaste dagarna och nÀr och nÀr den hÀr telefonen blir officiell. Detta kommer att vara den allra första avancerade handenheten frÄn new age-varumÀrket och det Àr Ànnu inte kÀnt om den kommer att tas till Indien. Realme 3 Pro (recension) har ocksÄ listats pÄ TENAA och vi förvÀntar oss att bÄda dessa telefoner kommer att debutera i Kina under de kommande veckorna.

[Previous Story]Honor 20, 20 Pro renderas lÀckt före lanseringen, avslöjar fÀrgalternativ

[Next Story]OnePlus 7 Pro-annons bekrÀftar design utan hak och ramlös, har sjÀlvhöjande kamera