PÄstÄdda Google Pixel 3 Lite, Pixel 3 XL Lite smartphones visas pÄ FCC

PÄstÄdda Google Pixel 3 Lite, Pixel 3 XL Lite smartphones visas pÄ FCC

“SĂ„ mĂ„nga som Ă„tta versioner av den prisvĂ€rda Pixel-serien sĂ„gs pĂ„ FCC.”

Det har rapporterats ett dussin gÄnger fram till nu att Google har en prisvÀrd version av sina Pixel-flaggskepp som heter Pixel 3 Lite inofficiellt. En hel del bilder och information om den hÀr handenheten finns online. Det finns ocksÄ ett större syskon som heter Pixel 3 XL Lite (inofficiellt) som inte har tagit rampljuset lika mycket men saker blev bara mycket mer intressanta. En FCC-arkivering av Ätta Google-tillverkade smartphones upptÀcktes och rapporterades i morse, vilket kan vara varianter av ovannÀmnda modeller, enligt 9to5Google.

pixel 3 lite

Modellerna Àr G020A, G020B, G020C, G020D, G020E, G020F, G020G och G020H. Nu antydde en tidigare rapport att modellnumret G020B Àr för den mindre Pixel 3 Lite medan modellnumret G020F tillhör Pixel 3 XL Lite. DÀrför antas det att de fyra första modellerna Àr av mindre syskon medan resten Àr av XL-versionen. Dessa modeller Àr helt enkelt RAM- och lagringsvarianter av den kommande prisvÀrda Pixel-serien, enligt rapporten.

Google-Pixel-3-Lite-FCC-1-1

En annan viktig sak som Àr vÀrt att nÀmna Àr att FCC Àr bunden av ett sekretessavtal för att inte avslöja identiteten pÄ dessa enheter förrÀn den 24 augusti 2019. Eftersom Google Àr vÀrd för lanseringsevenemanget Pixel i oktober förutses det att Lite-versionerna av Pixel 3 kunde avslöjas tidigare.

Google-Pixel-3-XL-Lite-FCC-2

Förutom denna nya information finns det lite nytt som Ă„terspeglas frĂ„n en typisk FCC-arkivering vanligtvis. Detsamma gĂ€ller hĂ€r. NĂ€r det gĂ€ller vad Pixel 3 Lite erbjuder, förvĂ€ntas Google anvĂ€nda en billigare plastkroppsdesign med en Snapdragon 670 SoC och 4 GB RAM under huven. Ännu viktigare Ă€r att kameran sannolikt kommer att vara densamma som flaggskeppet Pixel-linjen som erbjuder fantastisk fotokvalitet. Google kommer ocksĂ„ att Ă„terimplementera 3,5 mm-uttaget som ocksĂ„ kommer att vara en lĂ€ttnad för dem som behöver hörlursporten. Trots allt detta finns det fortfarande ingen officiell info kring den prisvĂ€rda Pixel-linjen.