PÄstÄdda iPhone 11, iPhone 11 Max-formar avslöjar trippel bakre kamerainstÀllning

2019 Apple iPhone XI renders

“PĂ„stĂ„dda Apple iPhone 11, iPhone 11 Max-formar avslöjar den tredubbla bakre kamerainstĂ€llningen i ett fyrkantigt hölje placerat i det övre vĂ€nstra hörnet pĂ„ baksidan”

Bortsett frÄn att arbeta med iOS 13, som Àr planerad att debutera vid WWDC-evenemanget, förbereder Apple ocksÄ iPhones 2019-modeller. Tidiga rykten föreslÄr att avancerade modeller av iPhone XS och XS Max eftertrÀdare kommer att packa trippel bakre kameror pÄ baksidan, ett reducerat hack och mer. Nu har ett par bilder som visar de pÄstÄdda formarna pÄ de kommande iPhonesna, kallade iPhone 11 och iPhone 11 Max, dykt upp pÄ den kinesiska sociala medieplattformen Weibo. Dessa formar förvÀntas anvÀndas för att göra fodral frÄn tredje part för iPhone-modellerna 2019.

Apple 2019 iPhones

De pÄstÄdda formarna faller i linje med tidigare lÀckage och visar ocksÄ de tre bakre kamerorna i ett fyrkantigt hölje placerat i det övre vÀnstra hörnet pÄ baksidan. Layouten liknar den som vi hittills har sett i lÀckta renderingar. I lÀckage inkluderar trippelkamerainstÀllningen en standard vidvinkelenhet, en ultra vidvinkelenhet och en teleenhet; alla tre kan vara 12MP-sensorer tillverkade av Sony. Enligt rapporter kommer iPhone XS-eftertrÀdaren enligt uppgift att packa en 12MP selfie-snapper pÄ framsidan, vilket Àr en uppgradering frÄn den vanliga 7MP-skytten.

Noterade Apple-analytiker Ming-Chi Kuo hĂ€vdar att iPhone-modellerna frĂ„n 2019 kan ha samma skĂ€rmstorlek som 2018-modellerna; vilket betyder att vi kanske ser en 6,4-tums iPhone XS Max-eftertrĂ€dare, en 5,8-tums iPhone XS-eftertrĂ€dare och en 6,1-tums XR (2019). Det spekuleras ocksĂ„ att Apple kommer att hĂ„lla fast vid belysningskontakten istĂ€llet för USB Type-C-porten. Apple har nyligen lĂ€mnat in en patentansökan för undervattensfotografering med hjĂ€lp av programvaruförbĂ€ttringar. Den beskriver ett system som automatiskt kan justera kamerainstĂ€llningarna nĂ€r smarttelefonen Ă€r under vattnet. Ändringarna skulle göra det möjligt för telefonen att ta bĂ€ttre bilder. Huruvida denna funktion tar sig till Ă„rets iPhones eller inte Ă„terstĂ„r att se.

Andra noterade förÀndringar och tillÀgg till iPhones frÄn 2019 inkluderar större batterikapacitet, omvÀnd trÄdlös laddningsförmÄga, minskad hackstorlek och mer. Med det officiella tillkÀnnagivandet som Àr fem mÄnader borta mÄste vi se hur mÄnga av dessa rykten och lÀckor som visar sig vara legitima. HÄll dig uppdaterad för ytterligare uppdateringar.