PÄstÄdda iPhone 7-fodral visar en helt ny funktion som ingen vill ha

 Apple bokför monsterintÀkter med 88,3 miljarder dollar i intÀkter;  FörsÀljningen av iPhone saknas

Det senaste iPhone 7-ryktet föreslÄr att det kan ske nÄgra fler Àndringar av enhetens slutliga design Àn vad som ursprungligen förvÀntades. Enligt en ny uppsÀttning bilder som syftar till att visa enhetens bakre hölje verkar det som om iPhone 7 kan ha totalt fyra högtalare.

Ursprungligen publicerad av Nowhereelse.fr, de pĂ„stĂ„dda iPhone 7-bilderna skiljer sig mycket frĂ„n tidigare lĂ€ckor som vi har sett de senaste mĂ„naderna. Medan nĂ„gra av antennlinjerna har tagits bort barmhĂ€rtigt – i överensstĂ€mmelse med tidigare rykten – kommer du att notera att kameramodulen och LED-blixten har omorienterats vertikalt snarare Ă€n horisontellt. De lĂ€ckta bilderna stöder ocksĂ„ det ihĂ„llande ryktet att Apples nĂ€sta generations smartphone kommer att levereras utan ett traditionellt 3,5 mm hörlursuttag.

Men det finns ocksÄ en nyfiken ny funktion som visas pÄ bilderna som tyder pÄ att de kanske inte korrekt Äterspeglar den kommande iPhones nya design.

MISS INTE: Det hÀr Àr Netflix-hacket som vÀrlden har vÀntat pÄ

Det sÀger sig sjÀlvt att varje iPhone-rykt ska tas med ett saltkorn, sÀrskilt eftersom Apple har varit kÀnt för att experimentera med olika iPhone-design under mÄnaderna som bygger upp till en ny version. Detta rykte förtjÀnar sÀrskilt viss skepsis för, som Steve Hemmerstoffer av Ingen annan stans pÄpekar att det verkar mÀrkligt att placera en högtalare sÄ nÀra kameramodulen; men det Àr kanske det som ligger bakom den nya kameralayouten.

PÄ det hÀr första fotot kan du se den nya kameralayouten högst upp. Observera ocksÄ att det inte finns nÄgot hörlursuttag i sikte, vilket tyder pÄ att rykten hÀvdar att ljud pÄ iPhone 7 endast kommer att förlita sig pÄ Bluetooth och Lightning-porten.

PÄ det andra fotot fÄr vi en bÀttre titt överst pÄ enheten och kan se nÀrvaron av ytterligare tvÄ högtalargaller.

Förutsatt att dessa lĂ€ckta bilder Ă€r representativa för hur den slutliga iPhone 7-designen kommer att se ut – vilket definitivt inte Ă€r ett sĂ€kert antagande – Ă€r det inte helt klart att det Ă€r mycket av en praktisk fördel med att utrusta en iPhone med 4 olika högtalare. Medan Apple verkligen Ă€r bekant med fyra högtalardesign tack vare iPad Pro, Ă€r ett omfattande högtalarsystem utan tvekan mer en övertygande funktion pĂ„ en storskalig surfplatta Ă€n pĂ„ en smartphone.

NÀr det gÀller andra iPhone 7-funktioner som vi har sett göra rundor, antyder ett av de största rykten att iPhone 7 Plus kommer att ha ett avancerat dubbla kamerasystem. NÀr det gÀller funktioner som enligt uppgift kommer att pryda alla iPhone 7-modeller kan vi sannolikt se fram emot ett större batteri, en flammande snabb A10-processor, en vattentÀt design och enligt vissa trÄdlösa laddningsfunktioner.

För att inte övertrĂ€ffas har vi ocksĂ„ sett en tillströmning av iPhone 7s-rykten de senaste veckorna, med vissa rapporter som till och med antyder att Apple kan kalla iPhone 7s iPhone 8. Funktionellt sett förvĂ€ntar sig ett vĂ€xande antal analytiker att Apples iPhone 2017 kommer att ha böjd OLED-skĂ€rm. Nyligen vidarebefordrade John Gruber för bara tvĂ„ veckor sedan nĂ„gra “scuttlebutt” som pekar pĂ„ Apples iPhone 2017 med en kant-till-kant-skĂ€rm med en inbĂ€ddad hemknapp och framĂ„tvĂ€nd kamera.