PÄstÄdda Realme 4-butikslÀckage pÄ nÀtet

Realme 3 Pro

“Realme 3 blev officiell i mars 2019, dĂ€rför Ă€r det lite tidigt att se en Realme 4-lĂ€cka”

Realmes tvĂ„ viktigaste erbjudanden i Ă„r Ă€r Realme 3 och Realme 3 Pro. Och medan den förra Ă€r ungefĂ€r tre mĂ„nader gammal, uppstod en Realme 4-boxlĂ€cka online under helgen. LĂ„dan Ă€r förpackad i plast och har det vĂ€lkĂ€nda mĂ€rket “4” men kĂ€llan har bara delat framsidan av lĂ„dan som inte visar nĂ„got av baksidan. Detta Ă€r den första Realme 4-lĂ€ckan vi har stött pĂ„ och som Ă€r förstĂ„elig med tanke pĂ„ att Realme 3 inte Ă€r riktigt gammal alls.

Detaljhandelsförpackningens utseende i ett sÄ tidigt skede gör att lÀckan ser tveksam ut och det hjÀlper inte av det faktum att kÀllan inte visade oss ryggen. DÀrför Àr allt vi har med bara fronten som inte berÀttar nÄgot om sjÀlva Realme 4. Det spekuleras i att Realme 4 Pro kan bli ett nytt mÀrke Realme X i Indien. Realmes Indien-chef, Madhav Sheth, har bekrÀftat att Realme X kommer att tillkÀnnages i Indien under andra halvan av 2019 och kommer inte nödvÀndigtvis att ha samma specifikationer som den kinesiska modellen.

Vid den hÀr tiden vet vi inte mycket om specifikationerna för Realme 4, men hÀr Àr Realme 3-specifikationerna som skulle göra det möjligt för oss att mÀta vÄra förvÀntningar. Realme 3, som tillkÀnnagavs i mars 2019, Àr utrustad med en MediaTek Helio P60 SoC och 4 GB / 3 GB RAM. PÄ ytan har den en 6,22-tums HD + (720 x 1520 pixlar) skÀrm som drivs av ett 4,230 mAh-batteri och 13 MP frÀmre och bakre kameror. Den levereras med Android Pie-baserad Color OS 6.0 out-of-the-box. Realme mÄste uppgradera Ätminstone nÄgra av dessa omrÄden för att göra Realme 4 till en uppgradering jÀmfört med sin föregÄngare. HÄll vid detta tillfÀlle lite salt vid din sida för dessa rykten.

[Previous Story]Topp 5 selfie-smartphones till ett pris av 15 000 Rs

[Next Story]Samsung Galaxy Fold kommer enligt uppgift inte att komma i juli