PÄstÄtt Google Pixelbook-eftertrÀdare Atlas lÀckte ut i livevideor

PÄstÄtt Google Pixelbook-eftertrÀdare Atlas lÀckte ut i livevideor

“Den nyligen lĂ€ckta Atlas, en ryktad eftertrĂ€dare till Google Pixelbook, kan ha en ny design och förbĂ€ttrad skĂ€rm”

Det Ă€r ingen hemlighet att Google har arbetat med flera Made by Google-produkter under de senaste Ă„ren. NĂ„gra av dem har redan slĂ€ppts, men nĂ„gra Ă€r fortfarande pĂ„ gĂ„ng. En av dem kan vara “Atlas”, som förmodligen Ă€r en efterföljare till Pixelbook. TvĂ„ nya videor som visar den pĂ„stĂ„dda nya bĂ€rbara datorn har lĂ€ckt ut online. Videorna visar den nya produkten kort handling, dĂ€r det testas av utvecklare.

Den första videon avslöjar mÄnga detaljer om produkten, som ser vÀldigt annorlunda ut Àn Pixelbook. Detta vÀcker frÄgan, Àr Atlas en eftertrÀdare till Pixelbook eller en Chromebook frÄn en annan tillverkare helt och hÄllet. Pixelbook har en 2-i-1-design som gör det möjligt för anvÀndare att anvÀnda den antingen som surfplatta eller bÀrbar dator. Den första videon visar dock en clamshell-design som gÄr efter gÄngjÀrns placering.

Du kan ocksÄ se högtalarna placerade pÄ vardera sidan av tangentbordet och en platshÄllare som sÀger Produktnamn som visas ovanför tangentbordet. Google gör vanligtvis inte detta, sÄ det Àr möjligt att Atlas Àr en produkt frÄn en annan tillverkare, som Samsung. Utvecklaren ses utföra tester pÄ skÀrmen, som verkar vara en 4K-panel som gÄr av tydligheten. Det verkar ha ett förhÄllande 16: 9 och skÀrmstorlek pÄ 12 eller 13 tum.

Även om tangentbordslayouten liknar Pixelbook, kommer du att mĂ€rka att “hamburgare” -tangenten har ersatts med strömbrytaren. I den andra videon kan du inte se nĂ„got nytt. Den bĂ€rbara datorn har ocksĂ„ stora topp- och bottenramar. Det finns ingen garanti för att detta Ă€r en Pixelbook-eftertrĂ€dare eller om den har en 2-i-1-formfaktor. Videon sĂ€ger annars, men om det verkligen Ă€r en Google-produkt, skulle det göra Ă€ndringar innan lanseringen. Den ska drivas av de senaste 8: e generationens Intel Core-processorer.

Google kommer att hĂ„lla sin I / O 2019-utvecklarkonferens frĂ„n och med den 7 maj och vi kan se nĂ„gra nya ‘Made by Google’ -enheter lanserade vid evenemanget. Om videorna Ă€r Ă€kta, kan vi ocksĂ„ se “Atlas” avslöjas.