PÄstÄtt OnePlus 7 lÀckt ut i levande bilder, avslöjar popup-kamera

PÄstÄtt OnePlus 7 lÀckt ut i levande bilder, avslöjar popup-kamera

“OnePlus 7 kommer sannolikt inte att ha trĂ„dlös laddning, vilket antyds av VD Pete Lau.”

Vi sÄg nyligen den första CAD-baserade renderingen av det kommande OnePlus 7-flaggskeppet för första gÄngen lÀcka under helgen. Och sÄ förvÄnande som det kan tyckas finns det en god chans att nÀsta OnePlus-telefon kommer att ha ett popup-kamerasystem som liknar Vivo V15 Pro (recension). Nu har en pÄstÄdd levande bild av OnePlus 7 lÀckt ut som visar samma popup-kameramodul igen. Bildens faktiska kÀlla var ett Weibo-handtag som sedan har tagit bort bilden men renderingen har fortfarande överlevt.

oneplus 7Som framgÄr av bilden Àr den pÄstÄdda OnePlus 7-popup-kameran utanför sitt chassi och den aktiva skÀrmen visar sidan för upplÄsning av ansiktslÄs. Bilden Àr inte av mycket bra kvalitet sÄ vi kan inte ta fram mÄnga detaljer och det finns inte mÄnga, till att börja med. Med den tidigare CAD-baserade renderingen har sannolikheten för att OnePlus 7 kommer med popup-kamera ökat drastiskt. Vi fick redan ledtrÄdar frÄn Vivo och OPPO (OnePlus-förÀlder) mycket tidigare eftersom bÄda tillverkarna har valt en liknande installation i V15 Pro respektive F11 Pro. BÄda dessa enheter Àr mellanklassare och medan OPPO och Vivo har gjort det tidigare kommer det att bli en helt ny vÀg för OnePlus.

Nu, med tanke pÄ att pop-up-kameran sannolikt kommer OnePlus 7 att offra tvÄ av de mest anvÀndbara funktionerna som den föregÄngaren hade. Det Àr vattentÄligt och flammande snabbt ansiktslÄsning. Företaget blev nyligen av med den kapacitiva fingeravtryckslÀsaren istÀllet med en optisk lÀsare pÄ skÀrmen som var lÄngsammare nÀr det gÀller hastighet och noggrannhet. Pop-up-kameran saktar ner de snabba ansiktsupplÄsningshastigheterna pÄ grund av dess lÄngsamma rörelse. PÄ den ljusa sidan fÄr OnePlus 7-köpare ett superhögt förhÄllande mellan skÀrm och kropp utan avbrott. Det finns inga detaljer angÄende specifikationer Ànnu men vi vet redan att OnePlus har den bÀsta hÄrdvaran man kan fÄ i en mobil enhet. OnePlus 7 förvÀntas komma nÄgon gÄng i maj.

[Previous Story]MEIZU Not 9 flÀckig pÄ Geekbench; priser avslöjade ocksÄ före lanseringen

[Next Story]HTC har enligt uppgift i samtal med indiska OEM-företag att lÀgga ut telefoner under sitt namn