Paytm Payments Bank lanserar mobilbankapp för Android-anvÀndare

Paytm motbevisar rapporter om bekvÀmlighetsavgifter för transaktioner

“Paytm Payments Banks mobilbankapp lĂ„ter anvĂ€ndare kontrollera saldot, ta fram en begĂ€ran om fysiska bankkort, fĂ„ tillgĂ„ng till digitala bankkort och mer”

Paytm har lanserat en mobilbankapp för sin betalningsbank. Appen erbjuder anvÀndarna en snabb och sÀker Ätkomst till sitt bankkonto nÀr de Àr pÄ sprÄng. Den har en enkel navigering och gör det möjligt för kunderna att kontrollera sina saldon, göra en begÀran om fysiska betalkort, fÄ tillgÄng till digitala betalkort och mer.

paytm-toll-free-fb

Paytm sÀger att kunder ocksÄ kan fÄ 24X7 hjÀlp och support via denna nya mobilbankapp. Paytm Payments Bank, som lanserades i maj 2017, har hittills över 43 miljoner sparande bankkunder. PPBL-betalkortet har en inbyggd sÀkerhetsfunktion som du kan aktivera och inaktivera med ett enda tryck i appen för att skydda det mot missbruk.

BetrĂ€ffande lanseringen av den nya appen sa Satish Kumar Gupta, MD & CEO Paytm Payments Bank, ”Den nya appen har introducerats exklusivt för bankens kunder för att tillhandahĂ„lla ett brett utbud av banktjĂ€nster pĂ„ ett stegvis sĂ€tt. Syftet med den nya appen Ă€r att separera sin verksamhet frĂ„n den befintliga appen som riktar sig till kunder frĂ„n flera gruppenheter. PPB-kunder kommer dock fortsĂ€tta att betjĂ€na sina kunder i sin Ă€ldre app om kunderna önskar det. BĂ„da apparna kommer att existera samtidigt. ”

Den nya mobilappen Paytm Payments Bank hjÀlper som sagt anvÀndarna att kÀnna till deras balans, komma i kontakt med supporten, ta upp en begÀran och mer. Företaget sÀger att appen redan Àr tillgÀnglig för nedladdning för Android, Àven om en sökning i Google Play Store inte ger nÄgra relevanta resultat för detsamma. Det kommer snart att finnas tillgÀngligt i Apple App Store ocksÄ, sÀger Paytm.