Pixel 3 Lite, Pixel Watch, ny Smart Home-högtalare och mer 2019-hÄrdvara frÄn Google detaljerad i ny rapport

Pixel 3 Lite, Pixel Watch, ny Smart Home-högtalare och mer 2019-hÄrdvara frÄn Google detaljerad i ny rapport

“Google Pixel 3 Lite och Pixel Watch har lĂ€nge varit en del av ryktfabriken och förvĂ€ntas lanseras under andra halvĂ„ret 2019”

Att Google har planer pÄ att lansera en billigare Pixel 3 Lite Àr inga nyheter lÀngre. Pixel 3 Lite har redan lÀckt ut i stor utstrÀckning tidigare och en senaste lÀcka avslöjade alla detaljer om handenheten och lÀmnade inget Ät fantasin. Nu, en ny rapport frÄn japansk tidning Nikkei Asian Review har avslöjat att förutom den prisvÀrda Pixel, har Mountain View-jÀtten ocksÄ planer pÄ att lansera en premium Pixel-telefon, en Pixel Watch, en uppdaterad Google Home-smarthögtalare och en sÀkerhetskamera under sitt varumÀrke Nest i Är.

JÀmförelse mellan Google Pixel 3 Lite och Pixel 3 Lite XL - 91mobiler (1)

Den nya Nikkei rapport bekrĂ€ftar allt vi redan har sett om Pixel 3 Lite, med tillĂ€gg av prisuppgifter. Enligt rapporten “Googles nya smartphone blir dess första icke-premiummodell riktad till priskĂ€nsliga kunder och de pĂ„ tillvĂ€xtmarknader.”Det har spekulerats i att smarttelefonen kommer att vara billigare Ă€n Apple iPhone XR (recension), som börjar pĂ„ $ 749 (~ 53 000 Rs). En tidigare rapport hade hĂ€vdat att företaget kan lansera Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite i samarbete med Verizon i vĂ„ras. Google Ă€r dock fortfarande snĂ€vt angĂ„ende prissĂ€ttningen och lanseringstidslinjen för dessa smartphones.

De Nikkei rapporten utarbetar ytterligare de andra Googles hÄrdvarulanseringar som planeras för i Är. Dessa inkluderar en uppdaterad version av sin toppmoderna Google Home-smarthögtalare. Det Àr dock inte klart om den nya smarta högtalaren kommer att bli andra generationens Google Home eller en helt ny hemhögtalare helt och hÄllet. Rapporten föreslÄr ocksÄ att en Google Pixel Watch kanske ser dagens ljus i Är, trots en tidigare rapport som citerar Googles direktör för WearOS Miles Barr uppgav att företaget inte har nÄgra planer för det just nu. De Nikkei Enligt rapporten kommer en person att veta att Google kommer att lansera en ny Nest-sÀkerhetskamera senare i Är.

Slutligen kommer företaget att lansera en premium Pixel-mÀrkt smartphone som kommer att placeras ovanför den prisvÀrda modellen. Det finns dock inga konkreta detaljer om den hÀr premiumsmartphonen, som sannolikt kommer att kallas Pixel 4, i rapporten. Det citerar emellertid sin kÀlla för att sÀga att Google har pocherat hundratals hÄrdvarutekniker och supply chain-specialister frÄn Apple i ett försök att öka sin hÄrdvaruverksamhet.

Apples leverantörer som stĂ„r inför sina egna problem pĂ„ grund av den svaga iPhone-försĂ€ljningen sĂ€gs ocksĂ„ fĂ€sta sina förhoppningar pĂ„ Google och dess hĂ„rdvaruambitioner. Nikkeis kĂ€lla sĂ€ger att Foxconn-enheten FIH Mobile har ökat antalet produktionslinjer för Google-produkter. Å andra sidan rapporteras iPad-kontraktstillverkaren Compal att ha samtal med sökjĂ€tten för att producera sina smarta högtalare.

Dessutom sĂ€gs Google ocksĂ„ vara mer villiga Ă€n Apple att flytta tillverkningen utanför Kina för att undvika handelskonflikten mellan USA och Kina. Pegatron har gĂ„tt med pĂ„ att bygga en anlĂ€ggning i Vietnam för att hysa 20 000 arbetare, som i första hand kommer att vara involverade i produktionen av Googles produkter, enligt rapporten. PĂ„ samma sĂ€tt sĂ€gs Quanta utvidga sin Taiyuan, Taiwan-baserade anlĂ€ggning för molndatorprodukter, “inklusive de frĂ„n Google.”