Pixel 3a och Pixel 3a XL Àr de första av mÄnga prisvÀrda telefoner: Google

Pixel 3a och Pixel 3a XL Àr de första av mÄnga prisvÀrda telefoner: Google

“Googles hĂ„rdvaruteam har bekrĂ€ftat att det kommer att finnas mer prisvĂ€rda smartphones i framtiden”

Om du sov lugnt igĂ„r kvĂ€ll, lĂ„t oss berĂ€tta att Google lanserade sin första prisvĂ€rda Pixel-duo – Pixel 3a och 3a XL (recension) – vid sin I / O 2019-utvecklarkonferens. Dessa smartphones delar sin design och kameramodul med sina flaggskepps syskon utan att kosta sĂ„ mycket. Nu har Mountain View-jĂ€tten försĂ€krat att dessa smartphones inte Ă€r ”engĂ„ngs” och det kommer att finnas fler i framtiden.

Google-Pixel-3a-och-3a-XL-05

HĂ„rdvaruteamet pĂ„ Google, talar till Android-polisen under en press briefing avslöjade företagets planer för framtida hĂ„rdvara. Enligt teamet har företaget Ă„tagit sig att lansera de nedtonade varianterna av Pixel flaggskepp i framtiden. Det finns dock en varning att Google kan skrapa idĂ©n helt om de första generationerna av “a” -serien inte fungerar bra. ÄndĂ„ kommer Pixel 4a-duon sĂ€kert att komma ut nĂ€sta Ă„r. NĂ€r det gĂ€ller funktionen kan vi förvĂ€nta oss att Google fortsĂ€tter med vad de har gjort med Pixel 3a duo. Vi kan förvĂ€nta oss en mellanprocessor, anstĂ€ndigt RAM-minne och samma kameramodul som flaggskeppsserien. Vi kan ocksĂ„ förvĂ€nta oss att varumĂ€rket dike den sekundĂ€ra vidvinkelsnĂ€pparen pĂ„ framsidan pĂ„ dessa telefoner.

Google-Pixel-3a-och-3a-XL-08

PÄ marknader som USA, dÀr det inte finns mÄnga alternativ i budgetsegmentet, kan Google kanske bankera in pÄ framgÄngen med dessa prisvÀrda mellantelefoner. Dessutom, till skillnad frÄn förra Äret, har Google ocksÄ utökat sin operatörs tillgÀnglighet i USA. Den nya Pixel 3a-duon tillsammans med flaggskeppsduon kommer nu att finnas tillgÀnglig frÄn alla större operatörer sÄvÀl som Google-butiker och Google Fi. Detta Àr ett försök frÄn företaget att ta en större bit av smarttelefonmarknaden. Företaget har meddelat att Pixel 3a-duon kommer att sÀljas i Indien via Flipkart frÄn och med den 15 maj.

[Previous Story]iOS 12.3 Beta 5 slÀppt för utvecklare och offentliga testare

[Next Story]Realme X, Realme X Lite-specifikationer och bilder avslöjade via TENAA-listor